Redactia.ro
Home » Sport » Cosmin Contra și-a făcut bagajele! Pleacă în Spania

Cosmin Contra și-a făcut bagajele! Pleacă în Spania

Dinamo, Cosmin Contra, demisie,

Cosmin Contra se desparte de Dinamo. Fostul selecționer a discutat cu șefii lui Dinamo, care culmea anunță că îl dau afară.

Situația de la Dinamo este din ce în ce mai gravă. Cosmin Contra nu a mai vrut să rămână la echipă, după ce spaniolii și-au încălcat toate promisiunile. Atât el cât și jucătorii sunt neplătiți de luni bune. În acest week-end Contra se întoarce în Spania, dar contractual nu se poate rezilia. Nu sunt bani să-l plătească. După ultima experiență în România, antrenorul a rămas cu un gust amar. A declarat că a fost păcălit de niște oameni pe care i-a crezut capabili să readucă echipa acolo unde îi este locul. Spaniolii au reușit în ultimul moment să facă rost de 800.000 de euro și au evitat depunctarea.

„Nu doresc niciunui antrenor să trăiască experiența pe care o trăiesc eu, în momentul de faţă, la Dinamo. Nu am mai trăit aşa ceva, dar sunt tânăr. Probabil voi mai trăi…sau nu. Depinde dacă voi mai antrena. Mental, m-a îmbătrânit foarte mult experienţa aceasta. Energia nu poate să mi-o ia nimeni, pentru că întotdeauna voi avea energie. Am avut-o atât ca jucător şi o voi avea şi ca antrenor. Poate mi-a luat un pic din plăcerea aia cu care veneam, zi de zi, la antrenamente. Din punctul meu de vedere, experienţele din România se termină cu acest proiect”, a spus Contra pentru as.ro.

Anunțul uluitor al spaniolilor

Culmea este că spaniolii anunță că îl dau afară pe antrenor, ca și cum situația nu ar fi și așa destul de gravă.

”Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo. Va pleca după meciul de Cupă, cu siguranță. Îl dau afară nu doar pentru lipsa de loialitate față de Pablo Cortacero și pentru ce a zis, ci și pentru lipsa de respect față de Dinamo. Atitudinea lui și tot ce a făcut în ultima perioadă au determinat această decizie. Vom rezolva totul curând. Am deja un acord cu viitorul antrenor, dar nu vă pot spune numele lui deocamdată”, este declarația incredibilă a lui Pablo Cortacero.

Pablo Cortacero nu mai este președintele Consiliului de Administrație, dar a rămas președintele clubului din Ștefan cel Mare. Când a aflat că a fost înlocuit s-a înfuriat la culme.

”Oamenii mei de încredere au votat și ei schimbarea mea din funcția de președinte, din ce știu eu s-a făcut ceva ilegal! Este ilegal, dar nu voi ajunge cu ei la judecată sau nu voi avea un conflict cu ei. Știu că au fost presiuni foarte mari, mai ales din partea fanilor. Cei de la DDB, în special, iar ei au cedat puțin, dar lucrurile se vor rezolva. Sunt patronul clubului și, odată cu mărirea de capital social, lucrurile se vor liniști. Acest lucru trebuie să se întâmple între 21 și 23 decembrie”, susține spaniolul.

Cine îl înlocuiește pe Contra

Cortacero se pare că ar vrea să-l aducă pe bancă pe José Luis Oltra (51 de ani), un apropiat de-al său. Acesta este liber de contract, ultima echipă antrenată fiind Racing Santander. José Luis Oltra a mai antrenat la Levante, CD Tenerife, Almeria, Deportivo La Coruna, Mallorca, Murcia, Recreativo Huelva, Cordoba și Granada. Spaniolii susțin că ar mai avea și alte variante de antrenori, toți spanioli. Fanii dinamoviști îi doresc pe Mircea Rednic sau Gigi Mulțescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: