Redactia.ro
Home » Stil de viață » Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Este eficientă, sănătoasă și ieftină

Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Este eficientă, sănătoasă și ieftină

Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita.

Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Grăsimea de pe abdomen poate fi periculoasă, iar medicii cardiologi avertizează că aceasta e corelată cu bolile cardiovasculare. Există o băutură de doar 5 lei care te poate ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

Băutura care arde grăsimea de pe abdomen şi elimină celulita. Este eficientă, sănătoasă și ieftină

Când organismul este plin de toxine, nu mai poate funcționa în mod corespunzător. Există o băutură de doar 5 lei, care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus într-un mod sănătos, dar și de pielea cu aspect inestetic. Băutura din lămâie, ghimbit și piper este foarte eficientă, sănătoasă și ieftină.

Consumarea acestei băuturi înainte de culcare ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor din zona abdomenului și la reducerea pielii cu aspect inestetic de coajă de portocală. Pe lângă consumarea acestei băuturi este nevoie și de un stil de viață sănătos. Băutura Ginger Lemon pentru arderea grăsimilor din zona abdomenului și eliminarea celulitei este o alternativă naturală, care ajută la pierderea kilogramelor nedorite într-un timp foarte scurt.

Ginger lemon arde grăsimea de pe abdomen și elimină celulita. Iată rețeta și modul de preparare.

  • Suc proaspăt de lămâie ( o lămâie );
  • 3 cm de ghimbir;
  • pătrunjel proaspăt;
  • 1/2 castravete;
  • un vârf de linguriţă de piper macinat;
  • 250 de ml de apă.

Mod de preparare

Pentru prepararea băuturii ginger lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen și elimină celulita, este nevoie de un vas mai mare. Se adaugă apa, piperul și lămâia. Ghimbirul se poate da prin răzătoare, iar pătrunjelul se taie mărunt. După ce s-au adăugat toate ingredientele, se amestecă și întreg continutul se lasă deoparte 30 de minute. Ginger Lemon, băutura care arde grăsimea de pe abdomen și elimină celulita, se consumă înainte de culcare.

Apa cu lămâie este considerată băutura care are multe beneficii pentru sănătate. Sucul de lămâie ajută la pierderea grăsimii din jurul taliei și reduce aspectul pielii de coajă de portocală.

Un alt ingredient din băutura ginger lemon este ghimbirul, care are proprietăți medicinale. Analele Academiei de Științe din New York au publicat un studiu conform căruia ghimbirul funcționează eficient împotriva obezității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: