Redactia.ro
Home » Monden » Băutura care o ajută pe Romanița Iovan să aibă un trup tras ca prin inel. Oricine o poate prepara acasă

Băutura care o ajută pe Romanița Iovan să aibă un trup tras ca prin inel. Oricine o poate prepara acasă

romanita iovan

Romanița Iovan are 58 de ani, însă pare că a găsit secretul tinereții veșnice! Creatoarea de modă a dezvăluit care este trucul la care apelează pentru a păcăli trecerea timpului, iar acesta nu este deloc dificil de pus în practică.

Băutura care o ajută pe Romanița Iovan să aibă un trup tras ca prin inel

Pe lângă dietă și sport, cunoscuta creatoare de modă a dezvăluit o rețetă pe care a învățat-o de la o femeie care la 80 de ani arăta de 50. Trucul este unul simplu, pe care fiecare dintre noi îl poate pune în practică, chiar în propria locuință. Nu este vorba despre vreo dietă spectaculoasă care să necesite ingrediente greu de procurat.

Un truc pe care îl folosesc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol la fel de bun. E povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta”, a dezvăluit Romanița Iovan, în platoul unei emisiuni televizate.

În plus, Romanița Iovan consumă foarte multe legume și fructe și recunoaște că stă departe de dulciuri pentru a avea o siluetă trasă ca prin inel. Odihna este la fel de importantă, susține ea, așadar nu pierde nopțile și încearcă să adoarmă întotdeauna înainte de miezul nopții. Deși nu are vicii care ar putea să-i dăuneze grav sănătății, Romanița are un mic capriciu la care nu poate renunța: cafeaua la ibric.

„Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Fac şi sport, dar acasă. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu braţele şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri”, a subliniat Romanița Iovan.

Romanița Iovan a câștigat la Loto de Revelion

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea”, creatoarea de modă a povestit, vizibil încântată, cum a fost posibil acest lucru. Nu este vorba despre o sumă importantă de bani. Romanița nu se bucură datorită sumei, ci a simbolismului pe care aceasta îl poartă. Astfel, vedeta este sigură că anul 2023 va fi unul lipsit de griji financiare.

„Și mi s-a mai întâmplat o chestie super funny, super mișto. Am câștigat la Joker un număr și Joker-ul. Asta înseamnă 17-18 lei, dar abia aștept să mă duc să îi iau. E ca un fel de porte-bonheur (talisman). Nu contează suma, contează câștigul”, povestea Romanița Iovan la începutul anului 2023.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: