Redactia.ro
Home » Știri » Băutura care te ajută dacă ai probleme cu glanda tiroidă. Este reţeta naturală potrivită pentru nodulii tiroidieni și nu numai

Băutura care te ajută dacă ai probleme cu glanda tiroidă. Este reţeta naturală potrivită pentru nodulii tiroidieni și nu numai

Băutura care te ajută dacă ai probleme cu glanda tiroidă. Este reţeta naturală potrivită pentru nodulii tiroidieni și nu numai

Iată ce băutură să consumi dacă ai probleme cu glanda tiroidă. Este reţeta potrivită pentru nodulii tiroidieni și nu numai, spune Lidia Fecioru. Ce conține și cum să o prepari.

Băutura care te ajută dacă ai probleme cu glanda tiroidă. Este reţeta potrivită pentru nodulii tiroidieni și nu numai

Printre alte semne mai mult sau mai puțin evidente, problemele cu glanda tiroidă te pot face să să slăbești fără dietă (hipertiroidism) sau să te îngrași (hipotiroidism).

Femeile sunt mult mai predispuse la afectiuni tiroidiene decat bărbații. Aproximativ una din 8 femei are probleme cu glanda tiroida. Cele mai frecvente afectiuni tiroidiene sunt hipotiroidismul, situatie in care glanda nu produce suficienti hormoni, si hipertiroidismul, cand glanda tiroida produce prea multi hormoni.

Și nodulii tiroidieni pot fi o problemă. Sunt formațiuni care se dezvoltă la nivelul glandei tiroide, adică acea mică glandă în formă de fluture care se găsește la baza gâtului. Cei mai mulți sunt benigni, în proporție de 95%, dar există și situații în care pot fi maligni. Cei mai mulți noduli apar la adulți, însă rareori, nodulii apar la copii și adolescenți.

Bionergeticeanul Lidia Fecioru a dezvăluit o rețetă bogată în vitamine pentru glanda tiroidă, nodulii tiroidieni, dar și pentru hormoni. Este vorba despre o băutură care conține trei ingrediente: mei, secară și hrișcă. Meiul este „regele cerealelor”, secara are un conținut important de fibre, iar hrișca nu contine gluten și ajuta la o mai buna circulatie cardiovasculară, reglând presiunea arterială.

„Este o băutură foarte interesantă din mei, secară şi hrişcă. Noi ştim că secara şi hrişca sunt cele mai bogate în complexul de B-uri, inclusiv B9, acidul folic, fier organic. Toate astea sunt organice, ele fermentează într-un fel şi se bea ca un shake. Această băutură schimbă metabolismul organismului, ajută la recondiţionarea celulelor. Regenerare, recondiţionare. Noi hrişca ştim la ce e foarte bună, pentru că hrişca este foarte foarte bogată în tot ce înseamnă vitamine şi minerale. Are fier, are magneziu. La ruşi, hrişca se socotea mâncarea sportivilor. Se poate mânca şi de către copii. Este reţeta pentru nodulii tiroidieni, are proprietăţi foarte bune pentru glanda tiroidă, pentru hormoni”

Sursa: Lidia Fecioru, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”/Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: