Redactia.ro
Home » Stil de viață » Băutura preparată acasă care ajută la creșterea imunității. Lidia Fecioru: „Este egală cu plasma”

Băutura preparată acasă care ajută la creșterea imunității. Lidia Fecioru: „Este egală cu plasma”

Băutura preparată acasă care ajută la creșterea imunității.

Băutura preparată acasă care ajută la creșterea imunității. Lidia Fecioru a vorbit despre beneficiile apei cu miere, băutura care se consumă pe stomacul gol și crește imunitatea. Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac.

Băutura preparată acasă care ajută la creșterea imunității. Lidia Fecioru: „Este egală cu plasma”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre leacul care ajută la creșterea imunității. Specialistul a declarat că apa cu miere crește imunitatea și ajută organismul. În cadrul rubricii ”Leacul zilei”, din cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse ” de la Antena 3, Lidia Fecioru a precizat că apa cu miere este extrem de benefică organismului. Conform specialistului, această băutură se consumă pe stomacul gol și crește imunitatea, dar nu este recomandată tuturor persoanelor.

”Cei care au probleme cu glicemia nu au voie să consume acest leac cu miere. Metoda este foarte bună şi se spune că apa aceasta de miere este egală cu plasma.Punem o linguriţă de miere la un pahar de apă. Apa să fie rece, nu caldă.
Se amestecă bine şi se bea pe stomacul gol. Ne va face o curăţare a rinichilor. Ne creşte imunitatea şi ne stabilizează toate mineralele în corp”, spune Lidia Fecioru.

De asemenea, Lidia Fecioru a declarat că persoanele care au probleme cu stomacul pot consuma această băutură, dar fără să adauge lămâie. Mai mult, bioenergoterapeutul a mai spus că apa cu miere se bea dimineața și seara și că este foarte bună. ”Pot încerca şi cei care au probleme cu stomacul, dar se bea simplă. Cei care pot bea şi cu suc de lămâie, se pune şi o linguriţă de oţet. Se face seara şi se bea dimineaţa. Este nemaipomenită. Este egala cu plasma”, a spus aceasta.

Siropul natural care ameliorează tusea şi creşte imunitatea

Specialistul a mai dezvăluit rețeta pentru un sirop natural care ameliorează tusea și creștea imunitatea. Se alege o lămâie, o spălăm bine și o spălăm cu apă fierbinte,. O înţepăm cu scobitoarea şi punem un pic de apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie acolo şi o fierbem cinci minute. Îi facem câteva înţepături cu scobitoarea înainte de a o pune la fiert.

După ce fierbe cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, acolo unde punem două linguri de glicerină şi cam 200 de grame de miere. Diabeticii nu au voie să consume.Amestecăm bine soluţia toată şi o punem la frigider timp de trei ore.Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara. Copiilor le dăm trei linguriţe pe zi, la o jumătate de oră după masa”, a spus Lidia Fecioru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: