Redactia.ro
Home » Știri » Băutura specială pe care David Popovici o consumă zilnic. Campionul are un ritual la 4:30 dimineața: „Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic”

Băutura specială pe care David Popovici o consumă zilnic. Campionul are un ritual la 4:30 dimineața: „Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic”

David Popovici este campionul mondial al României. După ce a câștigat aurul la 200 de metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta, înotătorul s-a calificat în semifinalele probei de 100 de metri liber. Tânărul a povestit că are un regim de mâncare mai neobișnuit, prima masă fiind la ora 4:30. Asta nu este tot! Iată ce băutura specială consumă campionul, zilnic!

David Popovici: „Mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30”

Campionul David Popovici mănâncă cu două ore înainte de antrenament, în jurul orei 4:30 dimineața, un iaurt mare, amestecat cu banane, chia, miere și fulgi de ovăz.Pe lângă acesta, sportivul mai consumă fructe uscate precum migdale şi curmale. Tânărul a mărturisit că este conștient de faptul că obiceiul de a mânca la această oră poate fi considerat neobișnuit.

David Popovici susține că acest stil de viață îl ajută enorm, deoarece se încarcă cu energie pentru o zi plină de antrenamente și activități. Înainte de a merge la antrenament, sportivul merge și la sală.

„Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00″, a povestit David Popovici, potrivit scoala9.ro

Băutura specială pe care David Popovici o consumă zilnic

De 6 ani încoace, după fiecare antrenament pe care îl are, David Popovici bea o combinație de lapte, miere și scorțișoară, extrem de benefică. Acesta susține că uneori face diferit rețeta, punând  lapte, miere și cacao, deoarece proteinele sunt extrem de importante. Pâinea integrală a înlocuit-o definitiv pe cea albă, iar cârnații au fost excluși, informează sursa citată.

„Mănânc bine dimineața. Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine”, a mai declarat David Popovici, pentru aceeași sursă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: