Redactia.ro
Home » Monden » Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19. Cum se simte regizoarea

Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19. Cum se simte regizoarea

Beatrice Rancea,

Managerul Operei Naționale Române din Iași, Beatrice Rancea a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Regizoarea și-a făcut testul împreună cu colegii săi de la Operă, aflând ulterior că a fost infectată cu COVID-19. Cum se simte aceasta?

Beatrice Rancea, infectată cu COVID-19. Cum se simte regizoarea

Regizoarea Beatrice Rancea a fost testată pozitiv cu coronavirus pe 6 noiembrie, după ce mai mulți angajați ai Operei au fost testați. Beatrice a vorbit pentru Libertatea.ro despre acest lucru.„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în operă. De luni se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul”, a declarat Beatrice Rancea.

Mai mult, fosta jurată de la „Dansez pentru tine”a declarat că a respectat toate măsurile de siguranță și nu știe de unde ar fi contactat virsuului. „Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială”, a spus Beatrice.

Vineri au fost confirmate 10.000 de cazuri de coronavirus

Vineri, 6 noiembrie au fost raportate peste 10.000 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele de 24 de ore. Autorităție au raportat 10.260 de cazuri noi, iar alți 123 de oameni au murit din cauza coronavirusului. La Terapie Intensivă sunt internați în stare gravă 1001 pacienți COVID19. Astfel, bilanțul a ajuns la 287.062 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus,dintre care 195.971 de pacienți au fost vindecați și externați, iar 7.663 de persoane au decedat din cauza infecției cu coronavirus. În spitalele de profil, 12.133 de persoane au fost internate cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: