Redactia.ro
Home » Sport » Ana Bogdan a fost testată pozitiv cu coronavirus. Cum se simte tenismena

Ana Bogdan a fost testată pozitiv cu coronavirus. Cum se simte tenismena

Tenismena Ana Bogan a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Conform surselor, sportiva ar fi fost infectată de iubitul său, Simone Tempestini, testat și el pozitiv cu COVID19, în urmă cu câteva zile.

Ana Bogdan a fost testată pozitiv cu coronavirus. Cum se simte tenismena

Considerată una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis, Ana Bogdan a fost testată pozitiv cu coronavirus. Conform Viva.ro, aceasta ar fi contactat virusul de la iubitul ei, Simone Tempestini, testat și el pozitiv cu coronavirus în urmă cu câteva zile.

Tenismena a anunțat acest lucru pe rețelele de socializare, susținând că este optimistă că se va face bine. Ana a postat o imagine cu o fetiță cu părul răvășit, alături de care a scris un mesaj în care își anunța fanii că nu a scăpat nici ea de acest virus. „Cam așa voi arăta și eu în următoarele 14 zile. Însă la mine nu părul este așa răvășit (sau poate si el în unele zile), ci respirația este… Și mușchii sunt puțin afectați. Dar sunt optimistă că mă voi recupera repede și voi fi bine. Tot ce îmi doresc este să fiți sănătoși cu toții și să vă protejați’, a scris Ana Bogdan în dreptul fotografiei.

Ana Bogdan, la un pas de nuntă

Ana Bogdan s-a despărțit în luna aprilie a acestui an de iubitul său, Norris Măgeanu cu care avea o relație de trei ani. Tenismena și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv i-au șocat pe cei apropiați cu această decizie, având în vedere că aveau planuri de nuntă. Mai mult, cei doi erau nedespărțiți, însoțindu-și partenera la fiecare turneu și joc de tenis.

Cuplul nu a anunțat această decizie, dar potrivit apropiaților celor doi, aceștia s-au despărțit în martie 2020. Totodată, de remarcat este faptul că tenismena a șters toate fotografiile cu fostul său iubit, iar Norris și-a actualizat statusul pe Facebook, din ‘într-o relație’ în ‘singur’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: