Redactia.ro
Home » Sport » Noi detalii despre starea Simonei Halep. Cum arată sportiva la patru zile de când a fost testată pozitiv cu coronavirus

Noi detalii despre starea Simonei Halep. Cum arată sportiva la patru zile de când a fost testată pozitiv cu coronavirus

simona halep, COVID-19, vindecare,

Vestea că Simona Halep a fost confirmată cu noul coronavirus a stârnit reacția fanilor. Toți au fost îngrijorați de starea de sănătatea a sportivei. 

 

Cum arată Simona Halep acum

 

Simona Halep este infectată cu noul coronavirus și se află în izolare. Sportiva a apărut recent într-o fotografie, la patru zile după ce a fost confirmată cu noul coronavirus. Imaginea, devenită virală,a  fost apreciată de peste 70.000 de fani.

Simona Halepa  făcut public anunțul că a fost testată cu noul coronavirus, la sfârșitul lunii octombrie. ”Salutare tuturor, vreau să anunţ că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă şi recuperarea merge bine, cu simptome uşoare. Mă simt bine… vom trece cu bine prin asta împreună”, a mai spus Simona Halep pe pagina sa de Twitter la acel moment. Simona Halep a fost nevoită să își amâne planurile. Sportiva se pregătea pentru turneul de Grand Slam de la Melbourne, dar acum este în izolare.

Mare sportivă speră să câștige și turneul Australian Open, care este programat între 18 și 31 ianuarie în anul 2021. La patru zile de la vestea confirmării cu COVID-19, sportiva a anunțat că starea sa de sănătate este una foarte bună.

Aflată pe locul doi în ierarhia mondială a tenisului feminin, Simona Halep, pare nerăbdătoare să se întoarcă la marea pasiune, tenisul.

”Vă mulţumesc tuturor pentru mesaje. Mă simt foarte bine”, a fost mesajul  din dreptul fotografiei postate de sportivă pe pagina de Instagram.

 

Deși este infecattă, Halep a intrat în top

Simona Halep a adunat 334 de săptămâni de când este în primele 10 jucătoare ale lumii. Românca este pe locul 8 all time în acest clasament. Este cea mai longevivă jucătoare aflată în activitate. A reușit chiar să depășească jucătoare celebre precum Lindsay Davenport, care a stat 333 de săptămâni la rând în top 10 WTA în perioada 10 iunie 1996 – 27 octombrie 2002. Pe prima poziție în top este Martina Navratilova, cu 1.000 de săptămâni consecutive. Aceasta este urmată de Chris Evert, cu 746 de săptămâni. Locul trei îi revine lui Steffi Graf (625 de săptămâni). Simona Halep a acces în acest top pe 27 ianuarie 2014.

 

Tot mai mulți sportivi infectați

 

Din ce în ce mai mulți sportivi sunt confirmați cu noul coronavirus. Cea mai bună handbalistă dinRomânia, Cristina Neagu, a  fost confirmată și ea cu noul coronavirus, la începutul lunii octombrie. Jucătoarea de handbala  avut febră, lucru carea  determinat-o să își facă testul de coronavirus.

Rezultatul fiind unul pozitiv s-a plasat în autoizolare. Jucătoarea de handbal nu știe de unde a luat virusul.

Ronaldinho, sportivul brazilian de 40 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19 pe 26 octombrie. Acesta a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 și că este asimptomatic. Sportivul s-ar fi izolat în Belo Horizonte, după ce a făcut anunțul pe Instagram stories, potrivit Diarios AS. Ronaldinho a mărturisit că a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2 și că este asimptomatic.

„Am venit în Belo Horizonte pentru un eveniment. Am făcut testul și am ieșit pozitiv, dar sunt bine, nu am simptome. Am fost absent de la eveniment, dar revin. Vă îmbrățișez!”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: