Redactia.ro
Home » Sport » Primul mesaj al Simonei Halep! Chiar dacă este bolnavă a intrat în top!

Primul mesaj al Simonei Halep! Chiar dacă este bolnavă a intrat în top!

Simona Halep mesaj, TOP 10

Simona Halep a depășit nume grele din tenisul mondial. Românca a intrat într-un clasament pe care specialiștii îl consideră foarte important.

Simona Halep a adunat 334 de săptămâni de când este în primele 10 jucătoare ale lumii. Românca este pe locul 8 all time în acest clasament. Este cea mai longevivă jucătoare aflată în activitate. A reușit chiar să depățească jucătoare celebre precum Lindsay Davenport, care a stat 333 de săptămâni la rând în top 10 WTA în perioada 10 iunie 1996 – 27 octombrie 2002. Pe prima poziție în top este Martina Navratilova, cu 1.000 de săptămâni consecutive. Aceasta este urmată de Chris Evert, cu 746 de săptămâni. Locul trei îi revine lui Steffi Graf (625 de săptămâni). Simona Halep a acces în acest top pe 27 ianuarie 2014.

Primul mesaj după ce a anunțat că are COVID-19

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thanks for all your messages. I’m feeling great ❤️🙃

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Sâmbătă campioana de la Wimbledon și Roland Garros a anunțat că are coronavirus. Astăzi a postat o fotografie în care își anunță fanii că totul este bine.

„Mulțumesc pentru mesajele voastre. Mă simt grozav”, a scris fostul lider din clasamentul WTA, în dreptul fotografiei.

După ce a aflat că este bolnavă, Simona s-a izolat în casă. Nu a avut simptome severe și așteaptă să se vindece. După ce a fost eliminată de la Roland Garros, românca a anunțat că intră în vacanță. Oricum toate turneele care ar fi avut loc în Asia în această perioadă au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus. Este foarte probabil ca Simona Halep să participe anul următor la Australian Open, dacă turneul va avea loc. Singura condiție a româncei este să se poate antrena în Australia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: