Redactia.ro
Home » Știri » Bebeluș din India, salvat de o adunare de pisici. Micuța a fost abandonată într-o scurgere de canal

Bebeluș din India, salvat de o adunare de pisici. Micuța a fost abandonată într-o scurgere de canal

GALERIE FOTO (3)

Povestea impresionantă a unui bebeluș din India a făcut înconjurul lumii și a impresionat milioane de oameni. Abandonată de părinții săi, micuța a supraviețuit într-un canal, de unde a fost salvată de câteva pisici ale străzii. Nu este încă clar cum a ajuns copilul acolo, dar autoritățile fac tot posibilul să se asigure că aceasta este sănătoasă și că părinții săi vor fi pedepsiți pentru neglijența de care au dat dovadă.

Autoritățile din Mumbai au salvat în decursul sfârșitului trecut de săptămână o fetiță de doar câteva săptămâni de la moarte. Micuța a fost abandonată într-o scurgere pe marginea drumului, unde ar fi murit în scurt timp dacă nu primea ajutor.

Bebeluș din India, salvat de o adunare de pisici. Micuța a fost abandonată într-o scurgere de canal

Nimeni nu ar fi bănuit că un copil se ascunde într-un asemenea loc sinistru, dar norocul bebelușului a fost că plânsetele sale au atras un grup de pisici. Felinele s-au adunat în locul de unde se auzeau zgomotele, fapt ce i-a făcut pe oamenii care treceau pe acolo să vadă care este motivul adunării lor. Au realizat la scurt timp că este vorba de un suflet nevinovat, așa că au chemat imediat Poliția.

Oamenii legii au luat toate măsurile necesare pentru a se asigura că fetița este în siguranță și nu are probleme de sănătate. Când a fost descoperită, corpul său era rece, iar polițiștii au observat că hainele pe care le purta nu erau deloc potrivite pentru condițiile în care a fost lăsată. A fost așezată în apă, unde probabil ar fi murit dacă nu era salvată.

„Când am ridicat-o, era rece, iar mâinile i se albăstriseră”, a spus agentul Sheetal Sonawane pentru publicația Times of India.

După acest incident teribil, autoritățile încearcă să determine cu exactitate circumstanțele în care copilul a ajuns în acea scurgere. Nu este primul asemenea caz de care se lovesc, deoarece în India abandonul bebelușilor, în special al fetelor, a devenit deja un obicei în rândul populației. Vor încerca să-i găsească pe părinții micuței, care vor fi pedepsiți conform legii în momentul în care vor fi descoperiți.

Fetițele, considerate o povară pentru familiile sărace din India

Situația din India din acest moment este una deosebit de gravă, mai ales în rândul mamelor care aduc pe lume fetițe. În comunitățile care se confruntă cu situații materiale dificile, acestea sunt văzute drept o povară pentru familiile lor. Cele mai multe femei aleg să întrerupă sarcinile în mod ilegal sau să-și abandoneze micuțele după naștere.

Probabil acesta a fost și cazul fetiței salvată de pisici, care putea să sfârșească în mod tragic dacă nu era găsită în timp util. Autoritățile din India vor să ia măsuri în ceea ce privește această mentalitate discriminatorie a populației, Fostul premier Manmohan Singh a cerut „o cruciadă” pentru salvarea fetelor nou născute, iar actualul premier Narendra Modi a transmis deja un mesaj public indienilor, prin care le-a solicitat să înceteze cu aceste acte de brutalitate față de fiicele lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: