Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bella, o cățelușă din Iași, a mers 6 km în căutarea bărbatului care i-a oferit hrană și speranță când puiul ei s-a stins în mod tragic. O poveste emoționantă VIDEO

Bella, o cățelușă din Iași, a mers 6 km în căutarea bărbatului care i-a oferit hrană și speranță când puiul ei s-a stins în mod tragic. O poveste emoționantă VIDEO

Dragostea necondiționată! Bella, o cățelușă din Iași, a mers 6 km în căutarea bărbatului care i-a oferit hrană și speranță când puiul ei s-a stins în mod tragic. Iată reacția uimitoare a bărbatului care a câștigat inima ei!

Bella, o cățelușă din Iași, a mers 6 km în căutarea bărbatului care i-a oferit hrană și speranță

Un act de loialitate și iubire necondiționată a impresionat o comunitate întreagă din Iași, atunci când o cățelușă, pe nume Bella, a străbătut șase kilometri în căutarea bărbatului care îi dădea de mâncare. Povestea sa a devenit un simbol al devotamentului și a adus bucurie în viața unui tânăr din zonă care a decis să o adopte.

Totul a început când tânărul s-a dedicat misiunii de a hrăni animalele străzii. În timpul unei rute obișnuite, a descoperit-o pe Bella, lângă o pădure de la marginea Iașiului. Cățelușa se afla acolo, veghind peste puiul său mort, într-o scena terifiantă și emoționantă. Ea nu permitea nimănui să se apropie de ea, iar dorința sa de a-și proteja micuțul era evidentă.

Plin de compasiune și impresionat de curajul și dragostea maternă a cățelușei, tânărul a luat decizia de a-i oferi ajutorul și de a-i oferi hrană. După ce a îngropat puiul, el a continuat să îi ducă hrană timp de o săptămână. În timpul acestor întâlniri zilnice, Bella și tânărul și-au dezvoltat o legătură specială, iar cățelușa a început să își arate afecțiunea față de salvatorul său neașteptat.

Cățelușa a găsit un strop de fericire și speranță în prezența celui care o hrănea

De-a lungul zilelor, Bella a devenit tot mai atașată de bărbat, iar acesta a simțit că legătura lor este mai puternică decât o simplă relație între om și animal. În ciuda dificultăților și tristeții care au însoțit pierderea puiului, cățelușa a găsit un strop de fericire și speranță în prezența acestui om bun.

Cu toate acestea, într-o zi, tânărul nu a mai găsit-o pe Bella în locul obișnuit. Îngrijorat și neștiind ce s-a întâmplat, a început să o caute, dar în timpul căutărilor, peste 2 ore, a primit un telefon de la vecinii săi care i-au spus că Bella se află în parc, în căutarea lui. S-a simțit copleșit de emoții și a plecat în grabă către parc, unde și-a reîntâlnit prietena.

După acest incident neașteptat, tânărul a decis că Bella nu poate fi lăsată să trăiască pe străzi și că merită o viață mai bună. A luat-o acasă, unde cățelușa a fost îngrijită, spălată și deparazitată. Bella a găsit în sfârșit o familie care o iubește și o protejează.

„Ne-am întâlnit zi de zi, până ieri, când m-am dus să îi duc din nou mâncare și nu am găsit-o”, a spus tânărul care a adoptat-o pe Bella.

A venit 6 km până în zona unde locuiesc! De o săptămână o hrăneam exact in zona unde a stat lângă puiul ei mort. Ieri când am mers sa ii duc de mâncare, nu ne-am găsit la locul nostru.

Am căutat 2 ore, fără rezultat. Aseară am fost anunțat de vecini ca mă căuta prin parc. Acum suntem bine amândoi”, a mărturisit salvatorul căţeluşei, relatează Antena 3 CNN. 

@aloiasi.roA venit 6 km pana in zona unde locuiesc! De o saptamana o hraneam exct in zona unde a stat langa puiul ei mort. Ieri cand am mers sa ii duc de mancare, nu ne am gasit la locul nostru. Am cautat 2 ore, fara rezultat. Aseara am fost anuntat de vecini ca ma cauta prin parc. Acum suntem bine amandoi🫶🏼🫶🏼🫶🏼

♬ Sad Emotional Piano – DS Productions

 

Sursa foto: aloiasi.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: