Redactia.ro
Home » Stil de viață » Beneficiile neștiute ale cafelei în activitățile zilnice. La ce ajută

Beneficiile neștiute ale cafelei în activitățile zilnice. La ce ajută

Beneficiile neștiute ale cafelei în activitățile zilnice

Cafeaua este consumată pentru a spori concentrarea și pentru a energiza organismul uman. Ei bine, cafeaua are mult mai multe efecte decât ne-am imaginat.

Această băutură de ajută să îți menții silueta frumoasă, iar în cazul în care ești o persoană talentată, te va ajuta și la pictat.

Beneficiile neștiute ale cafelei în activitățile zilnice. La ce ajută

Cafeaua întotdeauna este o băutură energizantă care ajută corpul să reziste în situații exteme.

Pe lângă asta, cafeaua bien fiartă și filtrată este foarte bună pentru părul vopsit în nuanțe naturale. De asemenea, băutura face părul mai lucios și combate sebumul de la rădăcină, iar părul se va îngrășa mai rar.

Totodată, cafeaua măcinată, amestecată cu lapte de corp, poate fi un exfoliant delicat pentru piele, în special pentru picioare.

Cafeaua mai are un efect de odorizant. În cazul în care ești băutor de cafea, parfumul ei alungă orice miros neplăcut din bucătărie, precum mirosul de ceapă și mirosul de carne prăjită.

Tot ce trebuie să faci este să ții o ceașcă plină de cafea măcinată sau cu boabe de cafea în bucătărie, lângă fereastră. Se stropește cafeaua cu câteva picături de vanilie și vei obține un parfum eficient pentru camera ta.

Mai mult, boabele de cafea pot fi combinate și cu levânțică, frunze de mentă, dafin, muguri de pin și cuișoare pentru a obține un miros pentru camera în care ai diferite alimente.

Cafeaua curăță suprafețele murdare

Cafeaua măcinată și zațul degresează suprafețele murdare de ulei și este suficient să le ții câteva minute la înmuiat în apă caldă și apoi să combini zațul de cafea cu detergentul lichid de vase. Vei observa cât de bine se va curăța murdăria de pe cești, tigăi sau orice alt obiect plin de grăsime.

Mai este un truc inedit. Încearcă să ții un tocător de lem pătat și uzat în cafea fiartă timp de două zile, și vei observa cum lemnul va căpăta aspectul unui lemn vechi. Dacă pictezi, poți folosi cafeaua pentru a închide la culoare obiectele din lemn natural, înainte să le dai cu lac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: