Redactia.ro
Home » Știri » Benone Sinulescu a murit. Artistul s-a stins din viață la 84 de ani

Benone Sinulescu a murit. Artistul s-a stins din viață la 84 de ani

GALERIE FOTO (3)

Benone Sinulescu a murit. La doar câteva zile de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian o altă veste tragică a fost anunțată. Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani.

Benone Sinulescu a murit. Artistul s-a stins din viață la 84 de ani

Benone Sinulescu a murit. Celebrul interpret de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie. Benone Sinulescu avea 84 de ani, iar în ultima perioadă s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Vestea a fost anunțată cu puțin timp în urmă, iar apropiații artistului sunt șocați. Benone Sinulescu a scos 26 de albume în cariera sa, cucerind lumea cu talentul său artistic. Potrivit Impact.ro, soția artistului a anunțat că artistul a murit în urmă cu puțin timp, iar sicriul cu trupul neinsuflețit al actorului va fi depus la o casă mortuară.

Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

Artistul se simtea rau de cateva luni si chiar fusese internat în spital. Deși sotia sa a declarat la acea vreme că Benone Sinulescu se simte bine, starea sa de sănătate s-a agravat. Interpretul de muzică populară nu și-a mai făcut apariția pe micile ecrane de mul timp. Cântărețul se afla internat în spital de duminică, iar starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar astăzi a decedat în jurul orelor 14.50.  Benone Sinulescu avea mai multe probleme de sănătate, printre care și o pneumonie.

Deși artistul a mai fost internat în spital în luna iunie, după ce a fost găsit inconștient de către apropiați, medicii au reușit să-l stabilizeze. Mai mult, interpretul de muzică populară a fost la o clinică de recuperare. Din păcate, de această dată, organismul artistului a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Benone Sinulescu, o carieră minunată în muzică

Benone Sinulescu s-a născut în 1937 în Buzău, iar de-a lungul carierei sale a colaborat cu diverși interpreți de muzică popuulară, printre care Irina Loghin. După anul 1989, a abordat si stilul etno-dance, colaborând cu formația Ro-Mania. Benone Sinulescu a primit Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a, pentru merite deosebite și îndelungata activitate artistică.

De asemenea, președintele României,Ion Iliescu i-a oferit artistului la data de 29 noiembrie 2002 Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizatia romanească și universală. La 7 februarie 2004 a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, categoria D, în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: