Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu, externat. Care mai este starea artistului. Fostul său impresar, revoltat

Benone Sinulescu, externat. Care mai este starea artistului. Fostul său impresar, revoltat

Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean Arad, unde a fost internat timp de două săptămâni. Asta după ce soția lui l-a găsit inconștient în casă.

Benone Sinulescu, externat. Care mai este starea artistului

Benone Sinulescu a fost lăsat să plece acasă, după ce pe data de 10 iulie a fost internat la Spitalul Județean Arad. Starea lui ar fi mai bună acum, spun medicii, deși la un moment dat se punea problema unei operații. Fostul impresar al celebrului cântăreț, Ionuț Pavel, crede că artistul nu trebuia externat și că medicii ”se cam spală pe mâini”.

Ionuț Pavel este de părere că medicii ar trebui să-și asume dacă artistul ”mâine moare”, în condițiile în care mai trebuia supus unei intervenții.

“Se cam spală pe mâini după câte văd. Le-o fi frică si atunci l-au trimis acasă. Acum să-și asume dacă mâine moare. L-au trimis într-un loc mai puțin pregătit să îl primească decât atunci când era în centrul de îngrijiri paleative.Un gest ca ăsta seamănă cu a arunca pisica. Ei acum nu mai pot fi trași la răspundere și nu mai sunt obligați să-l opereze. Puteau măcar să transmită analizele lui la Timișoara”, a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate, pentru Click!

Benone Sinulescu a fost acuzat că și-a ucis soția. Cine e singura femeie pe care a iubit-o - RADIO FX NET

Foto: Benone Sinulescu și soția lui Elena

Ionuț Pavel a mai precizat pentru aceeași sursă că însuși Raed Arafat i-ar fi spus soției lui Benone Sinulescu, Elena, să-l lase pe cântăreț să fie operat, însă femeia ar fi refuzat. „Benone este acasă de câteva ore şi e conştient şi întremat!”, a spus soția solistului pentru playtech.ro

Directorul spitalului: ”Pacientul a plecat de la noi într-o situaţie mult mai bună decât a sosit”

Directorul Spitalului Județeam Arad, Lenunța Timiș, a confirmat că Benone Sinulescu are o stare mai bună în urma externării și că nu ar mai fi fost nevoie de operație: „Pacientul a plecat de la noi într-o situaţie mult mai bună decât a sosit. De acest lucru pot să vă asigur (…) Nu s-a impus niciun fel de intervenţie pe tema asta. Pe toată durata şederii pacientului Benone Sinulescu la noi a fost conştient şi cooperant”, a mai spus medicul Lenuţa Timiș pentru sursa menționată anterior.

Un alt medic de la unitatea medicală, prieten bun cu Benone Sinulescu a precizat că Elena, soția cântărețului, nu și-ar fi dorit externarea soțului său.

“Medicii au ajuns la decizii distincte şi doar unul ar fi dorit să-l opereze, dar acela nu e chirurg cardiovascular. Soţia ar fi dorit să-l mai ţină internat. Eu însumi fac apel la conducerea spitalului din Arad să-l mai ţină până se găseşte o soluţie mai bună. S-a apelat şi la medici din Franţa. Diagnosticul nu e atât de clar, dar problemele lui pleacă de la carotidă. Ambele artere sunt infundate. Aici dacă s-ar interveni, s-ar produce o irigare mai buna a creierului”, a declarat Anton Hadăr, pentru România TV.

Benone Sinulescu, Alzheimer și probleme cu inima

Benone Sinulescu are 84 de ani și de mai mult timp se confruntă cu Alzheimer-ul, dar și cu probleme cu inima.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: