Redactia.ro
Home » Monden » Cum se simte Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a fost internat în spital în urmă cu 9 zile

Cum se simte Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a fost internat în spital în urmă cu 9 zile

Cum se simte Benone Sinulescu.

Cum se simte Benone Sinulescu. Celebrul artist se află internat în spital, după ce a căzut în locuința sa. Inițial, s-a zvonit că Benone Sinulescu ar fi fost găsit inconștient, dar soția sa a negat aceste lucru, menționând că a decis împreună cu artistul să sune la ambulanță pentru că nu se mai putea ridica. Medicul Anton Hadăr a vorbit despre starea de sănătate a artistului.

Cum se simte Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a fost internat în spital în urmă cu 9 zile

Cum se simte Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a ajuns la spital în urmă cu 9 zile, după ce soția sa a sunat la ambulanță. Deși inițial s-a zvonit că artistul ar fi fost găsit inconștient în propria casă, soția sa, Elena, a negat acele informații. Conform acesteia, cântărețul ar fi căzut în locuința sa din Arad și pentru că nu mai putea să se ridice a luat decizia de a chema salvarea. La nouă zile de la internare, profesorul Anton Hadăr a vorbit despre starea de sănătatea a lui Benone Sinulescu.

Potrivit acestuia, artistul se simte mai bine, comunică și este chiar foarte vesel cu asistenții. Cu toate astea, medicii se ocupă, în continuare, de starea sa de sănătate. „Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om. E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane foarte, foarte pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”, a explicat Anton Hadăr.

Cântărețul de muzică populară, Nicolae Datcu a declarat că maestrul chiar se simte bine, fiind foarte optimist că va reveni acasă sănătos. : „Am vorbit cu Leni aseara și a zis ca Nea Beni glumeste cu asistentele, e plin de viață, se simte bine, pentru ca el vrea să fie mereu plin de optimism”.

Benone Sinulescu are mai multe afecțiuni

Directorul medical al Spitalului Județean Arad, unde se află internat Benone Sinulescu, a declarat că artistul va rămâne internat pentru a i se face o serie de analize mai amănunțite. De asemenea, soția sa se află în permanență alături de el. ”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală”, a transmis directorul medical al unității spitalicești.

Se pare că starea se sănătate a interpretului de muzică populară se reface, acesta fiind foarte nerăbdător să ajungă acasă. ”Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”, a mai declarat directorul spitalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: