Redactia.ro
Home » Monden » Care mai este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Medicii vor să-l opereze

Care mai este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Medicii vor să-l opereze

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Familia lui a interzis medicilor să mai dea informaţii despre acesta

Benone Sinulescu a stârnit semne de îngrijorare, după ce în urmă cu câteva zile a fost găsit incoștient în casă. A fost dus de îndată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Iată care este starea artistului în momentul de față!

Care mai este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Medicii vor să-l opereze

Benone Sinulescu (84 ani) este în continuare internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Potrivit ultimelor informații oferite de medicii de acolo, artistul este acum într-o stare mai bună. Totodată, urmează a fi supus unei operații minim invazive, dar după ce i se vor mai face o serie de analize.

„Maestrul se simte bine, atât cât poate să se simtă un om . E vesel, comunica tot timpul. Este sub asistenţa medicilor, se ocupă specialiştii de starea sa. S-a făcut RMN. Acum RMN e supus analizelor unor mari specialişti din toată România, persoane fff pregătite. Încă nu s-a luat decizia finală. Mai durează probabil o zi două. Am vorbit cu soţia sa”,  a spus profesorul Anton Hadăr, transmite Româniatv.net.

Doctorii spitalului au mai precizat că Benone Sinulescu are mai multe afecțiuni medicale. ”Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști nu au pus… Nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, care să nu fie necesară o anestezie generală. Deci colegii mei se înțeleg cu dânsul. Adcă nu-i la nivelul în care să nu ne putem înțelege cu el. Și noi ne dorim să-i îmbunătățim cât putem de mult starea de sănătate și să-l facem mai bine. Mult mai bine decât, poate, a venit”, a declarat Lenuţa Timiş pentru Cancan.

Cât mai stă internat Benone Sinulescu

Medicii unității spitalicești nu știu, deocamdată, cât trebuie să mai stea celebrul cântăreț în spital. Totul ar depinde de evoluția stării de sănătate. Momentan, așa cum îl știm cu toții, Benone Sinulescu are o dispoziție bună și plină de umor.

„Asta nu putem să estimăm, vă dați seama. Totul depinde și de corpul dânsului, de starea lui. Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. A venit sâmbătă, în jurul orei 16:00”, a mai precizat Lenuţa Timiş.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: