Redactia.ro
Home » Monden » Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce spun medicii care se ocupă de artist

Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce spun medicii care se ocupă de artist

Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a fost internat de urgență la spital în urmă cu câteva zile. În vârstă de 84 de ani, Benone Sinulescu suferă de mai multe afecțiuni. Ce spun medicii despre starea de sănătate a artistului?

Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Ce spun medicii care se ocupă de artist

Noi informații despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu. Interpretul de muzică populară a fost internat la spital în urmă cu câteva zile după ce a căzut în casă. Benone Sinulescu se află internat la Spitalul Județean din Arad. Medicii îi fac mai multe investigații pentru a afla mai multe despre starea sa de sănătate.

Directorul spitalului a declarat în cadrul emisiunii Acces Direct că, starea de sănătate a cântărețului este stabilă. “Pacientul, deocamdată, este stabil. Este încă internat în unitatea sanitară, încă se fac investigații, încă se modifică anumite scheme de tratament. Deocamdată, la partea asta este stabil. Nu neapărat de la depunerile care sunt existente pe carotide, nu de acolo s-a înrăutățit starea dânsului. El are mai multe afecțiuni, care știți cum, din cauza vârstei se tot degradează. În momentul de față, colegii mei, medicii specialiști, nu au pus încă în discuțe o intervenție chirurgicală. Se discută doar pentru o intervenție minim invazivă, la care să nu fie necesară o anestezie generală”, a spus Lenuța Timiș.

De asemenea, directoarea unității medicale a precizat că artistul este supravegheat în permanență de soția sa, Elena Sinulescu. Interpretul de muzică populară se arată pozitiv în legătura cu starea sa de sănătate, fiind foarte glumeț cu personalul medical care se ocupă de el. „Noi îl vom ține în unitatea spitalicească atât cât va fi nevoie. De multe ori glumește cu colegii și cu colegele mele. Destul de bine se raportează la partea asta. Încearcă să depășeașcă momentul și să fie omul puternic pe care noi îl știam. Soția dânsului, în mare parte, este aici cu dânsul. Mai merge, știți cum e, să mai facă un duș sau să-i mai ducă anumite obiecte ale dânsului. Este aici! Ne-a solicitat să păstrăm confidențialitatea datelor medicale pe toate liniile care sunt investigate”, a mai spus directorul.

Soția lui Benone Sinulescu, atac la adresa fostului impresar al soțului ei

Elena Sinulescu a vrut să lămurească situația, având în vedere că în ziua în care artistul a fost transportat la spital, în presă au apărut informații false despre starea sa de sănătate. Aceasta a postat un mesaj pe pagina de socializare în care a explicat tot ce s-a întâmplat. Totodată, Elena Sinulescu a infirmat zvonurile conform cărora artistul ar fi fost găsit inconștient în propria locuință. Benone Sinulescu a căzut și nu s-a mai putut ridica, motiv pentru care au decis să sune la ambulanță.

Femeia i-a transmis fostului impresar al soțului ei să nu mai răspândească informații neadevărate despre acesta.“Poate se va confirma că a suferit un atac vascular cerebral. El trebuia dus atunci la Urgențe, nu la un centru de îngrijiri pentru bătrâni. Am încredere că se va face bine. Nea Beny are un organism puternic” , declara Ionul Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu.

Etichete: