Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu și-a făcut testamentul în urmă cu câțiva ani. Cine va moșteni averea artistului

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul în urmă cu câțiva ani. Cine va moșteni averea artistului

Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Familia lui a interzis medicilor să mai dea informaţii despre acesta

Din nefericire, Benone Sinulescu se află în continuare internat în spital. Acesta a fost găsit inconștient în casă în urmă cu câteva zile, iar acum este sub supravegherea medicilor. Noi informații apar despre marele artist, iar una dintre ele ar fi faptul că acesta și-a făcut testamentul încă de acum șase ani.

Cine va moșteni averea lui Benone Sinulescu

Benone sinulescu și-a făcut testamentul încă din anul 2014. Având în vedere că marele artist nu are niciun copil, toată averea îi va reveni soției sale, Elena Sinulescu, după ce acesta se va stinge din viață. Cei doi soți au luat în calcul toate aspectele și în momentul în care și soția sa Elena se va stinge din viață, toate bunurile celor doi vor fi moștenite de câtre nepoții lor.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari.„, delcara în trecut Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a mutat în zona rurală

Benone Sinulescu s-a decis să părăsească lumina reflectoarelor cu ceva timp în urmă și s-a retras la țară împreună cu soția sa Elena. Benone Sinulescu locuiește într-o din județul Arad. Artistul declara cuc eva timp în urmă că este ncântat de această mutare deoarece este aer curat și se preocupă de treburile gospodărești.

Îmi place să mai stau și la țară că m-am săturat de oraș toată viața. Avem casă și în Arad și la Bârzava, unde aerul este mai respirabil și ne simțim bine. Am stat aici pentru că avem o grădină mare, cu mulți pomi fructiferi, migdale, kiwi, avem de toate. Soția mea este inginer chimist, în chimie alimentară. Nici eu nu mi-o imaginam atât de pricepută în toate.„, a declarat Benone Sinulescu acum ceva vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: