Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fostul impresar al lui Benone Sinulescu. Ionuț Pavel a fost primul care a vorbit despre starea de sănătate a artistului

Cine este fostul impresar al lui Benone Sinulescu. Ionuț Pavel a fost primul care a vorbit despre starea de sănătate a artistului

Vestea cum că Benone Sinulescu este grav bolnav și a ajuns de urgență la spital a picat ca un bolovan în sufletele celor care îl apreciază. Prima persoana care a ieșit public să vorbească pe marginea acestui subiect a fost chiar fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel.

Cine este Ionuț Pavel

Ionuț Pavel este un impresar cunoscut care a lucrat mulți ani cu Benone Sinulescu. Ionuț Pavel este foarte apropiat de artist. Acesta l-a ajutat să își creeze o imagine imprecabilă și o carieră strălucită timp de mulți ani. Tot el a fost cel care a făcut primele declarații despre starea de sănătate a artistului.

După ce a ieșit public și a vorbit despre faptul că Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, acesta a mai subliniat faptul că nu ar fi fost transportat de urgență la spital așa cum ar fi trebuit, ci trimis într-un centru de recuperare. Acela a fost momentul în care soția lui nea Beni, Elena Sinulescu a ieșit la atac și i-a adus acuzații grave impresarului. Aceasta a precizat că toate declarațiile lui Ionuț Pavel sunt false și defăimătoare la adresa familei.

Ce răspuns i-a dat Ionuț Pavel soției lui Benone Sinulescu. „Se pregăteau de înmormântare”

După ce Elena Sinulescu i-a adus acuzații grave, Ionuț Pavel nu a stat cu mâna în sân și a ieșit public să declare noi informații despre situația tristă prin care trece artistul acum.

Noi amănunte șocante au ieșit la iveală o dată cu noile declarații ale impresarului care susține că familia se pregătea de înmormântare chiar. El a menționat că a decis să iasă public să vorbească în urma unei discuții cu un grup comun de prieteni de-ai lui Benone Sinulescu.

Mi s-a spus că maestrul era în pat, sedat, cu pamperși pe el. În momentul în care cineva cade trebuie dus în secunda doi la Urgențe, pentru că el din luna aprilie începuse să facă puseuri de tensiuni. Puseu de tensiune la dânsul însemna și 20 cu 10. Când am aflat, am luat legătura cu toți prietenii care știam și se făcuse deja foarte târziu, am zis să găsim o soluție a doua zi să fie îngrijit. L-am sunat pe nepotul lui, dânsul nu mi-a dat nicio informație. I-am zis: „hai să nu mai mințim, știu că e la clinica de îngrijiri paliative’. N-a putut să-mi dea mai multe informații, a zis că se duce atunci cu doamna Sinulescu să-l vadă, că totul e în regulă. Ajungând prin cineva din Arad la una dintre persoanele din clinică am aflat că el nu era așa de bine și că, de fapt, familia se pregătea de înmormântare. Când am fost mai vehement cu nepotul n-a mai vrut să continuăm discuția. Am luat hotărârea împreună cu un grup de prieteni ca eu nefiind o persoană publică să ies cu un material către presă. (…) Îmi doresc să cred că nu are vreun interes să ascundă aceste lucruri și-mi doresc să cred că greșelile pe care le face le face din dragoste. Faptul că dânsul trebuia să ajungă în primul rând la Urgențe când a căzut.„, a declarat Ionuț Pavel.

Etichete: