Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu are Benone Sinulescu copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

De ce nu are Benone Sinulescu copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

De ce nu are Benone Sinulescu copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

Benone Sinulescu a trăit o dramă cumplit, despre care a vorbit cu greu! Acesta a spus motivul pentru care el și soția lui nu au avut copii până acum. 

De ce nu are Benone Sinulescu copii. Mărturisirile făcute de artist despre drama din viața lor

Benone Sinulescu este unul dintre artiștii devenit comoară națională, iar acum, când este răpus de boală, apar tot mai multe detalii despre viața cântărețului în vârstă de 83 de ani. Deși este căsătorit de mai bine de 40 de ani cu soția sa, Elena Sinulescu, artistul nu a devenit tată niciodată.

Benone Sinulescu a fost mereu un bărbat apreciat și chiar adulat de doamne și domnișoare. O fire timidă și introvertită, Nea Beni, cum îl alintă prietenii, nu a dat curs avansurilor primite din partea fanelor. A preferat să depună eforturi pentru inima unei singure femei, anume Elena Sinulescu, cea care îi este soție și parteneră de viață de mai bine de 40 de ani, dar alături de care, din păcate nu a adus pe lume niciun copil.

”Am avut multe cereri în căsătorie, în tinereţe. Fetele veneau pur şi simplu la spectacole şi mă cereau de bărbat. Mai târziu, mă trezeam la concerte cu mulţi tineri. Venea câte unul şi spunea că e fiul meu. Odată, la Iaşi, a venit un băiat şi a spus: «Mi-a zis mama că sunteţi tatăl meu». Mă uitam la el, nu semănam. Altădată, la Timişoara, am păţit la fel. A venit altul şi mi-a spus, tot aşa, că sunt tatăl lui”, a povestit Benone Sinulescu în trecut, pentru click.ro.

Artistul a recunoscut și de ce el și Elena Sinulescu nu au putut da naștere unui copil, și anume din cauza unor probleme de sănătate ale femeii ce nu au mai lăsat-o să rămână însărcinată vreodată.

”Nu avem copii, ea a pierdut câteva sarcini”, a declarat acum câțiva ani marele artist al României.

Benone Sinulescu și-a făcut testamentul în urmă cu câțiva an

Benone sinulescu și-a făcut testamentul încă din anul 2014. Având în vedere că marele artist nu are niciun copil, toată averea îi va reveni soției sale, Elena Sinulescu, după ce acesta se va stinge din viață. Cei doi soți au luat în calcul toate aspectele și în momentul în care și soția sa Elena se va stinge din viață, toate bunurile celor doi vor fi moștenite de câtre nepoții lor.

”Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor. În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, delcara în trecut Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a decis să părăsească lumina reflectoarelor cu ceva timp în urmă și s-a retras la țară împreună cu soția sa Elena. Benone Sinulescu locuiește într-o din județul Arad. Artistul declara cuc eva timp în urmă că este ncântat de această mutare deoarece este aer curat și se preocupă de treburile gospodărești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: