Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu, decizie radicală după Revoluție. Artistul și-a ars toate perucile

Benone Sinulescu, decizie radicală după Revoluție. Artistul și-a ars toate perucile

GALERIE FOTO (7) benone sinulescu peruci

Benone Sinulescu, decizie radicală după Revoluție. Interpretul de muzică populară a fost unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară. În urmă cu câțiva ani, Benone Sinulescu obișnuia să poarte peruci pentru a ascunde faptul că nu are păr. După Revoluție a luat decizia de a scăpa de ele. Ce l-a determinat să recurgă la acest gest?

Benone Sinulescu, decizie radicală după Revoluție. Artistul și-a ars toate perucile

Benone Sinulescu, decizie radicală după Revoluție. Celebrul artist s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Benone Sinulescu a decedat în casa sa din Arad, înconjurat de cei dragi. În urmă cu câțiva ani, artistul purta peruci pentru a masca faptul că nu are păr. Întrebat de multe ori de ce a ales să poarte peruci, artistul refuza să răspundă, dar ulterior a decis să spună adevărul. Maestrul a vorbit public despre acest subiect controversat. Benone Sinulescu a povestit că a dat foc la mare parte din colecția lui de peruci. Potrivit acestuia, perucile erau ca o tortura pentru el, pentru că de fiecare dată transpira după spectacole.

După Revoluție, Benone Sinulescu a luat decizia de a nu mai purta peruci, motiv pentru care le-a ars. În tinerețe, artistul își achiziționase nu mai puțin de 100 de peruci, cheltuind o avere pe ele. Dintre acestea a mai păstrat 20 dintre ele pe care le-a păstrat în casa părintească, fiind un lucru ce a făcut parte din tinerețile sale. „Unele dintre ele, care mi s-au părut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan. Acum, când mă uit în urmă, mă gândesc cât de țăcănit am fost că le-am purtat.

Am cheltuit o avere pe peruci. Nu cred că aș mai purta peruci. Când am început să mă rad în cap, am lansat o modă. Unii se rad acum chiar dacă au păr’, spunea Benone Sinulescu, pentru Click!

Povestea de dragoste dintre Benone și Elena Sinulescu

Cu o zi înainte să se stingă din viață, Benone și Elena Sinulescu au împlinit 40 de ani de căsnicie. Într-un interviu, artistul declara că Elena este singura femeie pe care a iubit-o și care l-a completat din toate punctele de vedere.

Cei doi s-au cunoscut în casa Ilenei Sărăroiu „Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: