Redactia.ro
Home » Monden » Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Roma. „Se oprea cu toată lumea”

Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Roma. „Se oprea cu toată lumea”

Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Roma.

Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Roma. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Benone Sinulescu a avut o prietenie frumoasă cu prezentatorul tv, Dan Negru. Omul de televiziune a povestit cu trisețe, dar și cu umor.

Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Roma. „Se oprea cu toată lumea”

Dan Negru, alături de Benone Sinulescu pe străzile din Roma. Artistul a plecat dintre noi lăsând în urmă o durere mare în sufletele celor care l-au cunoscut, l-au apreciat și respectat. Dan Negru se numără printre persoanele cu care Benone Sinulescu a avut o prietenie frumoasă și de durată.

Omul de televiziune a povestit câteva amintiri pe care le are cu Nea Beni, așa cum i se spunea. Între cei doi a existat mai mult decât o colaborare în scop profesional, iar Benone Sinulescu i-a devenit prieten lui Dan Negru. Cei doi au fost împreună la Roma, acolo unde au avut parte de o experiență pe care jurnalistul nu o va uita niciodată. ‘Am fost la Roma cu el, acum vreo doi ani… Eu, cu ai mei, cu familia mea, el era cu doamna, mă rog… Am ajuns, spectacol, pe acolo, am prezentat, el a cântat de toate, dar când ne-am plimbat, nu am putut să țin pasul cu el. Mergea cu atât de mare rapiditate și voia să vadă tot. I-am zis: «Bă Beni, eu nu mai pot, mai încet, că, nu, eu am o vârstă, bă Beni, nu știu, dar nu prea mai pot»’, a declarat Dan Negru pentru CANCAN.ro.

De asemenea, vedeta de la Antena 1 a povestit că artistul a fost asaltat de mulți români în Italia, iar agitația pe care o crea i-a șocat chiar și pe carabinieri. ‘Pe unde mergea… I-am zis: Beni, pune-ți și tu o șapcă, ceva pe cap, pentru că absolut toți românii voiau să facă poze cu el. Nu puteai să mergi, că te împiedicai mereu, hop, să facem o poză. Și se oprea cu toată lumea. Mă și mir că avea răbdare să povestească, să vorbească cu toți.

La un moment dat, îmi amintesc că era la un semafor și au venit, așa, vreo șase-șapte români, poză, poză și nu înțelegeau carabinierii, că erau diferite grupuri de oameni care făceau poze cu el. S-au apropiat și au început să întrebe cine-i, ce-i cu el? De ce lumea face fotografii? Cine-i omul ăsta?‘, a mai povestit Dan Negru pentru sursa citată.

Dan Negru, devastat de moartea lui Benone Sinulescu

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Artistul l-a apreciat mereu pe Dan Negru, având în vedere că prezentatorul îl invita în toate emisiunile sale.

La scurt timp după ce a aflat de moartea artistului, moderatorul TV a scris câteva rânduri pe Facebook, în memoria celui care i-a fost prieten vreme de 25 de ani. „Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi „dă țeapă’. În vară mi-a promis ca anul asta ne revedem de Revelion. N-o să fie… Am mii de povești cu Beni! O să vi le spun…Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că, atunci când se termina povestea, începe LEGENDA. Azi s-a stins Beni…’, a scris Dan Negru pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: