Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu, despre propria moarte. „Nu mi-ar părea rău”

Benone Sinulescu, despre propria moarte. „Nu mi-ar părea rău”

GALERIE FOTO (2) Benone Sinulescu, despre propria moarte.

Benone Sinulescu, despre propria moarte. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Artistul  și-a dat ultima suflare în casa sa din Arad. În urmă cu un an, interpretul de muzică populară a vorbit despre propria moarte. Declarațiile halucinante ale lui Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu, despre propria moarte. „Nu mi-ar părea rău”

Benone Sinulescu, despre propria moarte. Legenda muzicii populare s-a stins din viață. Benone Sinulescu a plecat dintre noi când nimeni nu se aștepta. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, lăsând în urmă sute de piese de neuitat. Deși pare incredibil, anul trecut, Benone Sinulescu a vorbit despre propria moarte. Artistul a vorbit despre problemele sale de sănătate, declarând că pentru el nu este un capăt de lume. Nea Beni se retrăsese de câțiva ani în comuna arădeană, acolo unde trăia liniștit alături de soția lui, Elena. Artistul declara la acea vreme că este pasionat de grădinărit. Totodată, cântărețul a fost și despre cum și-ar imagina ultimele clipe din viață.

Interpretul de muzică populară a mărturisit că nu i-a părea rău dacă ar muri, amintind de informații false apărute în presă. „Știți, am fost singur la părinți. Am crescut singur. Fratele meu a murit de mic, dar eu am zis că nu mă dau la o parte nici de-al dracului!Chiar mă amuză că am văzut pe niște burtiere la televizor că am murit de vreo șase ori. Oamenii ăștia sunt atât de tâmpiți.Deci am murit de vreo șase ori în presă, dar vreau să vă zic ceva. Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”, a declarat Benone Sinulescu pentru FANATIK.

Benone Sinulescu avea testamentul pregătit

Benone Sinulescu s-a stins din viață în urma unei pneumonii care s-a complicat. Toată lumea știa că pe artist nu l-a speriat niciodată moartea, iar în urmă cu câțiva ani a decis să-și facă testamentul. La acea vreme, artistul declara că toată averea lui îi va rămâne soției, precizând că a făcut și o înțelegere cu aceasta. În cazul în care ea va deceda, el va rămâne cu averea, iar în caz contrat, ea va moșteni tot. „Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari”, spunea Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu si sotia sa

Benone Sinulescu și Elena Sinulescu s-au cunoscut în casa Ilenei Sărăroiu. „Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă”, spunea fericit artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: