Redactia.ro
Home » Monden » Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu? Artistul avea locul de veci cumpărat deja

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu? Artistul avea locul de veci cumpărat deja

GALERIE FOTO (5)

Unde va fi inmormantat Benone Sinulescu? S-a stins o legendă. Benone Sinulescu a murit joi, 18 noiembrie la vârsta de 84 de ani. Artistul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, acesta fiind internat în spital în luna iunie după ce a fost găsit inconștient în casă. Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu?

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu? Artistul avea locul de veci cumpărat deja

Unde va fi înmormântat Benone Sinulescu? Artistul s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Benone Sinulescu și-a dat ultima suflare la vârsta de 84 de ani, lăsând în urmă multă durere. Sicriul cu trupul neînsuflețit al artist va fi dus la o casă mortuară, iar apropiații și fanii îl vor putea conduce pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea din Capitală.

„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu. Artistul a lăsat în urmă o avere impresionantă, cu peste 100 de cântece.

Viața și cariera lui Benone Sinulescu

Nea Beni, așa cum îl alintau apropiații lui, a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară. Benone Sinulescu a urcat pe scenă până la 80 de ani. În trecut, artistul declara cu mare bucurie că cel mai frumos sentiment l-a simțit când a urcat pe scenă. „Nici nu ştiu cum au trecut. Au fost ani superbi, nu mulţi dintre confraţi de-ai mei se pot mândri că au cântat alături de marii monştri sacri ai muzicii româneşti: Maria Tănase, Maria Lătăreţu, Ion Luican, Ioana Radu, Mia Braia. Eu am făcut asta, am scos imediat capul printre ei şi am ajuns cunoscut. Iar acum, mă văd în continuare tânăr şi ferice, de parcă nici n-au trecut atâţia ani. Dar şi acum sunt fericit, fiecare parte a vieţii are farmecul ei”, mărturisea cântărețul în 2012, când a sărbătorit 55 de ani de carieră.

Benone Sinulescu s-a stins din viață fiind înconjurat de oamenii care l-au iubit, printre care și soția sa, Elena. Femeia i-a fost alături vreme de 40 de ani. În urmă cu 10 ani, Nea Beni declara că singurul regret pe care îl avea a fost acela că nu și-a cunoscut mai devreme soția. „Aş fi vrut, la vârsta asta (n.r. – 77 de ani), să am glasul din tinereţe şi mintea de acum. Aş mai regreta faptul că nu mi-am găsit jumătatea mai devreme, că nu am cunoscut-o pe soţia mea, Elena, mai devreme şi că am petrecut împreună doar 30 şi ceva de ani. Aş fi vrut să petrecem mai mult timp împreună pentru că ne iubim şi acum ca la început.”, spunea artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: