Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu suferea de o boală cruntă. Pandemia si izolarea i-au agravat starea de sanatate

Benone Sinulescu suferea de o boală cruntă. Pandemia si izolarea i-au agravat starea de sanatate

Cum se simte Benone Sinulescu, la 3 luni după ce a fost externat din spital.

Din nefericire mare artist Benone Sinulescu s-a stins din viață astăzi. Nu multă lume știe că artistul s-a confruntat cu o boală neiertătoare. Ce diagnostic a primit Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu a suferit de Alzheimer

Regretatul artist Benone Sinulescu a suferit de Alzheimer. Din nefericire o dată cu venirea pandemiei, acesta s-a izolat,iar această izolare nu i-a făcut deloc bine. Se pare că boala artistului s-a înrăutățit. Acesta suferea și de alte complicații, dar Alzheimerul a fost cel care l-a schimbat total pe artist.

În vara acestui an a ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate. A fost un întreg scandal după ce impresarul acestuia a declarat că la acea vreme Benone Sinulescu era pe patul de moarte, iar soția sa afirma că acesta este bine.

Ce declara Benone Sinulescu în trecut despre momentul în care nu va mai fi

Benone Sinulescu a declarat că dacă se va stinge din viață, tot ce a agonisit îi va rămâne soției sale. Acesta a declarat că a făcut la acea vreme un testament notarial prin care soția sa să aibă toate drepturile sale de autor.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari.„, delcara în trecut Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: