Redactia.ro
Home » Monden » Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi la Arad. Zeci de oameni îl vor conduce pe ultimul drum

Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi la Arad. Zeci de oameni îl vor conduce pe ultimul drum

Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi la Arad

Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi la Arad. Interpretul de muzică populară va fi conduc pe ultimul drum, la cimitirul Eternitatea din Arad. Zeci de oameni sunt așteptați să-l conducă pe Benone Sinulescu pe ultimul drum.

Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi la Arad. Zeci de oameni îl vor conduce pe ultimul drum

Benone Sinulescu va fi înmormântat astăzi la Arad. Cântărețul de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Solistul și-a dat ultima suflare în casa din Arad, fiind înconjurat de cei dragi. Astăzi, artistul va fi condus pe ultimul drum, iar zeci de oameni sunt așteptați să-l conducă pe ultimul.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu a fost depus la o casă mortuată, iar peste puțin timp, cortegiul funerar va pleca către Filarmonica din Arad, acolo unde cei care încă nu au apuct să-i aducă un ultim omagiu mai au timp să o facă. Ulterior, sicriul va fi scos în piața ,,Avram Iancu” din spatele Teatrului, pentru ca toți cei care vor să fie alături de artist, pe ultimul său drum, să poată participa la funeralii. În jurul orei 13.00, cortegiul funerar se va îndrepta către Cimitirul Eternitata, acolo unde Benone Sinulescu va fi înmormântat. Artistul va fi înmormântat cu onoruri militare, având în vedere că în trecut a primit distincția de la fostul președinte Ion Iliescu.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de preoți. ,,Totul va începe la ora 13.00, în Piaţa Avram Iancu, acolo unde este suficient spaţiu pentru ca oricine doreşte să-l conducă pe ultimul drum să o poată face. Sau să-i aducă un ultim omagiu”, a declarat Elena Sinulescu, soţia lui Benone Sinulescu, scrie Glasul Aradului. Mormântul artistului se află pe aleea centrală a Cimitirului Eternitatea din Arad, fiind chiar lângă cel al lui Vasile Goldiș, deputat în Marea Adunare Națională de la Alba Iulia.

Benone Sinulescu s-a stins din viață

Artistul a plecat dintre noi la vârsta de 84 de ani. Benone Sinulescu s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, iar în ultima perioadă dezvoltase grave probleme la plămâni. Diagnosticul medicilor a fost pneumonie de absorbție. Potrivit apropiaților, medicii i-ar fi recomandat și o intervenție chirurgicală pe care acesta a refuzat să o efectueze. Benone Sinulescu se afla sub tratament la domiciliu, iar soția sa avea grijă de el. „După cum am aflat, se pare că nea Beni ar fi dezvoltat în ultimele 3-4 zile o pneumonie de absorbție și a murit înecat. Adică nu e nimic din ceea ce a avut în mai. Atunci era din cauza tensiunii, trebuia să facă oprerație, nu s-a mai făcut. El era acasă, era bine îngrijit, avea două îngrijitoare care se ocupau de el 24/24. Avea și un terapeut care se ocupa de el pentru a începe din nou să meargă, el a stat mult în pat. Acum două săptămâni era bine, începuse să meargă”.

Elena Sinulescu este devastată de durere după ce artistul s-a stins din viață. Femeia i-a fost alături vreme de 40 de ani. „Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită.Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer”, a spus Elena Sinulescu în cadrul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: