Redactia.ro
Home » Sport » Benzema, implicat într-un scandal sexual uriaș! Ce au decis procurorii

Benzema, implicat într-un scandal sexual uriaș! Ce au decis procurorii

Karim Benzema, Karim Benzema scandal sexual, naționala Franței

Karim Benzema are problem cu legea din 2015. Atunci a fost arestat fiind implicat într-un scandalul sexual. După aproape 6 ani, procurorii nu renunță la caz. Data procesului în care Benzema este acuzat de șantaj va fi făcută public în curând.

Fotbalistul de 33 de ani a primit o veste cum nu se poate mai proastă la începutul anului. Un procuror din Versailles a declarat că Benzema va fi judecat pentru șantaj, împreună cu alte 4 persoane. În scandal este implicat și fostul său coleg, Mathieu Valbuena. Procurorii au ajuns la concluzia că francezul l-ar fi convins pe fostul său coleg să plătească o sumă mare de bani pentru a nu face public un filmuleț sexual compromițător.
În decembrie 2020, Curtea de Casație a respins cererea avocaților lui Benzema. Aceștia doreau ca investigație să nu fie validată. Mai mult fotbalistul a declarat în repetate rânduri că poliția a folosit metode necinstite. Cazul durează de atâta vreme, pentru că oamenii legii nu au găsit dovezi suficiente. Acum însă susțin că au apărut probe noi.

Cine a pus la cale totul

Polițiștii au aflat abia acum, numele unei persoane implicate. Ar fi vorba despre Karim Zenati, un prieten din copilărie al lui Benzema, care ar fi pus la cale șantajul. Dovadă stau 5 convorbiri telefonice în perioada iunie 2015 – octombrie 2015, în care a fost identificat prietenul lui Benzema, Karim Zenati. În acestea se aude și vocea lui Benzema. O parte dintre convorbiri au ajuns deja în presă. Pe scurt adevărul ar fi că Benzema ar fi plătit mai multe persoane pentru a-l face pe Valbuena să plătească la rândul său o sumă mai mare de bani ca totul să fie mușamalizat. După ce a primit un telefon în care era șantajat, Valbuena a apelat la poliție. A declarat că îi fuseseră ceruți 150.000 de euro pentru ca filmul deocheat în care apărea și el să nu fie dezvăluit. După aceste acuzații, Benzema a fost arestat, dar după o zi a fost eliberat. Atunci a fost acuzat de complicitate la tentativă de șantaj și participarea la un grup de crimă organizată.
Benzema nu a mai fost chemat la națională
După acest scandal, selecționerul Franței, Didier Deschamps a decis că Benzema nu mai are ce căuta la națională. Ultima dată când a fost chemat la echipă a fost pe 8 octombrie 2015. Nici Valbuena nu a mai fost convocat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: