Redactia.ro
Home » Sport » Real a câștigat titlul cu numărul 34! Petrecere la Madrid

Real a câștigat titlul cu numărul 34! Petrecere la Madrid

real madrid titlu

Real Madrid a câștigat titlul cu numărul 34, după ce a învins-o pe Villarreal cu scorul de 2-1. Rivalii de la Barcelona au pierdut 1-2 cu Osasuna. Madrilenii au avut o prestație fără greșală după reluarea campionatului.

Elevii lui Zinedine Zidane au câștigat toate meciurile, 10 după reluarea campionatului și au reușit să-i depășească pe rivalii de la Barcelona. În meciul cu Villarreal, madrilenii aveau nevoie de toate punctele pentru a fi matematic campioni, cu o etapă înaintea finalului La Liga. Golgheterul echipei Karim Benzema a reușit o dublă. Primul gol l-a marcat în minutul 29. Al doilea a fost înscris din penalty, un penalty primit destul de ușor după un fault asupra lui Sergio Ramos. Câteva minute mai târziu, Vicente Iborra a redus din handicap. Real Madrid a mai marcat o dată, prin Marco Asensio, dar golul a fost anulat de arbitrii pentru un henț.

“Este o senzație incredibilă. Ceea ce au reușit să realizeze jucătorii este impresionant. Sunt atât de emoționat că nu își găsesc cuvintele ”, a declarat antrenorul Zinedine Zidane, pentru Marca.

Petrecere în vestiarul celor de la Real Madrid

După fluierul final pe teren a început sărbătoarea. Antrenorul Zidane a fost aruncat în aer de elevii săi, apoi au fost aruncate și confeti. Sărbătoarea a continuat în vestiar. Real Madrid câștigase ultimul titlu cu 3 ani în urmă, tot cu Zidane pe bancă. Ca antrenor fostul internațional francez a adunat 11 trofee în 209 meciuri ca antrenor al celor de la Real.

”Cred că munca pe care am depus-o s-a văzut destul de clar. Am câștigat un sezon greu, atipic, dar felul cum am câștigat după întrerupere spune multe cred eu. Am vrut luptat în fiecare meci. Nu a fost niciun meci ușor. Acum a venit titlul. Noi credem în Zidane, credem în munca lui și suntem foarte apropiați de el”, a declarat căpitanul, Sergio Ramos.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini