Redactia.ro
Home » Sport » Bergodi și-a anunțat demisia! Șefii oltenilor îi caută înlocuitor

Bergodi și-a anunțat demisia! Șefii oltenilor îi caută înlocuitor

Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, demisie,

Cristiano Bergodi a anunțat că demisionează de la Universitatea Craiova. Oltenii au suferit a doua înfrângere în acest sezon. Șefii nu au stat pe gânduri și i-au găsit înlocuitor.

Universitatea Craiova a pierdut cu 0-1 meciul cu Chindia Târgoviște. Este a doua înfrângere pentru olteni în acest sezon. Craiova este pe primul loc în Liga 1, cu 25 de puncte, dar tehnicianul italian a anunțat că își dă demisia. Bergodi ar fi nemulțumit de anumiți oameni din conducerea echipei.

“Cel mai urât meci, am jucat slab, nu știu ce se întâmplă, multă confuzie. Eu sunt antrenor și eu sunt vinovat de acest lucru. Nu dau vina pe ei, eu am vină pentru această înfrângere, am și probleme, mă gândesc să îmi dau demisia. Nu stau în cer în ciuda sfinților. Am și probleme, poate că asta s-a văzut în joc. Probabil fără mine va porni din nou bine, mă bucur pentru băieți că îi las pe primul loc. Mă gândesc, dar 100% îmi dau demisia”, a declarat Cristiano Bergodi, după meciul pierdut.

Patronul caută înlocuitor

Mihai Rotaru nu a stat prea mult pe gânduri după anunțul lui Bergodi și a început să caute înlocuitor. Se pare că l-ar dori pe Daniel Pancu, acesta în prezent antrenând-o pe Poli Iași. Moldovenii sunt pe locul 13 cu 9 puncte. Au 3 victorii și 6 înfrângeri. Dacă Rotaru nu va ajunge la o înțelegere cu Daniel Pancu se pare că ar mai avea câțiva antrenori pe listă. Ar putea apela la serviciile lui Edi Iordănescu. Rotaru l-a mai dorit pe Iordănescu, dar atunci acesta o antrena pe Gaz Metan Mediaș. Un alt nume vehiculat ar fi Eugen Neagoe, care este lider de contract.
Sorin Cârțu, președintele oltenilor nu știa nimic despre demisia antrenorului.

„Nu aveam idee, m-a surprins. Ce discuții să fie? Echipa a câștigat la Mediaș, echipa e lider, are 3 puncte peste FCSB, deci care e problema? E supărarea meciului.Sunt niște înfrângeri cu un gust prea amar. Dacă a spus Bergodi că și-a dat demisia, că și-a făcut analiza și că e vina, lui, aia e treaba lui. Vedem, găsim soluții întotdeauna. La ce lot are Craiova, nu ai voie să pierzi cu Clinceni și Chindia, indiferent cu ce jucători joci”, a declarat pentru Digi Sport, Cârțu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: