Redactia.ro
Home » Știri » ”Betty cea urâtă” la 46 de ani. Iată cum arată acum

”Betty cea urâtă” la 46 de ani. Iată cum arată acum

betty cea urata
”Betty cea urâtă”, pe numele său real Ana Maria Orozoco a ajuns la 46 de ani. În anii 2000 actrița a devenit un fenomen în toată lumea, și inclusiv în România. Postul Acasă TV înregistra audiențe record cu telenovela columbiană care avea să-i aducă faima actriței. Însă, cum i s-a schimbat viața la 18 ani după renumitul serial?

”Betty cea urâtă” la 46 de ani

Sunt două decenii de când ”Betty cea urâtă” s-a făcut cunoscută în toată lumea. Actrița Ana Maria Orozoco aducea un zâmbet pe fețele tuturor, într-o perioadă mai puțin fericită pentru români. Povestea secretarei care prinde un post într-o casă de modă și ajunge să se indragostească de șeful ei, deși fizicul nu o ajuta deloc, avea să cucerească inimile tutoror, pentru că era altceva… un altfel de telenovelă în acele vremuri. 

Cum arată la 46 de ani Ana Maria Orozoco

Ajunsă la 46 de ani, Ana Maria Orozco nu mai amintește deloc de perioada anilor 2000, fiind în continuare o femeie extrem de atrăgătoare și activă pe rețelele de socializare.  Deși nu a mai avut nici un rol care să se ridice la nivelul de popularitate pe care i l-a adus Betty, actrița se bucură de o faimă foarte mare în țara ei chiar și în prezent.

Cu toate acestea, valul succesului nu i-a fost foarte plăcut actriței „A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine”, a declarat actrița, referindu-se la faptul că s-a speriat pentru că, brusc,  presa voia să știe cât mai multe lucruri din viața ei privată. „Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la  adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele'”, a mai explicat aceasta.

De asemenea, de-a lungul carierei, Ana a acceptat un proiect al revistei SOHO, care i-a propus sa pozeze nud pentru coperta revistei, lucru destul de curajos pentru o actrita de telenovele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: