Redactia.ro
Home » Știri » A fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocuri de noroc. Ce a spus când l-au găsit părinții

A fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocuri de noroc. Ce a spus când l-au găsit părinții

A fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocuri de norocn lacrimi în direct

Un tânăr de 15 ani din Dâmbovița și-a îngrijorat familia după ce a lăsat un bilet pe care și-a așternut cele mai negre gânduri. Acesta a fost căutat de autorități mai bine de 30 de ore, fiind găsit ulterior. Ce s-a întâmplat cu băiatul?

A fugit de acasă după ce a cheltuit 2.000 de lei la jocuri de noroc. Ce a spus când l-au găsit părinții

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Dâmbovița a dispărut marți fără să le spună părinților motivul. Acesta a lăsat în urmă un bilet în care anunța că are gânduri negre. Îngrijorați, părinții băiatului au alertat autoritățile, iar la scurt oamenii legi au început căutările.

Se pare că tânărul a cheltuit suma de 2.000 de lei de pe cardul tatălui său pe jocurile online. În momentul în care părinții și-au dat seama de acest lucru, au mers la bancă pentru a cere extrasul de cont, cu ajutorul căruia au descoperit ce s-a întâmplat, de fapt, cu banii. ”Știu că luat-o doar prin grădini, altceva nu știu. Îl rog frumos să vină acasă, nu îi face nimeni nimic, numai să vină acasă”, declara în timp ce plângea mama copilului.

Peste 100 de polițiști, prieteni și vecini l-au căutat pe acesta încontinuu, iar apropiații aveau numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Tânărul a fost găsit după 30 de ore de la dispariție

Conform Știrile Protv,  doi localnici l-au găsit miercuri pe tânărul dispărut într-o localitate din apropiere. Părinții lui Georgian abia și-au revenit din spaimă după ce au aflat că fiul lor a fost găsit viu și nevătămat. Vecinii părinților sunt de părere că jocurile online strică educația copiilor lor și îi îndeamnă să facă lucruri necugetate. Timp de 30 de ore, oamenii legi împreună cu primarul și localnicii din Dâmbovița l-au căutat neîncetat, luând la purificat toate colțurile localității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: