Redactia.ro
Home » Monden » Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după ce manelistul s-a confruntat cu noul coronavirus: „Se reface. Trebuie să…”

Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după ce manelistul s-a confruntat cu noul coronavirus: „Se reface. Trebuie să…”

Fiica manelistului a vorbit despre starea de sănătate actuală a tatălui său. Iată detaliile! 

Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital

Betty Salam susține că tatăl său se reface după ce s-a confruntat cu noul coronavirus: 

„Da! Este foarte bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că este foarte bine acum, se reface în continuare, trebuie să aibă mai multă grijă de el și să se odihnească mai tare!”, a susțnut Betty Salama, potrivit ciao.ro.

Florin Salam vrea să se mute în Iași

Florin Salam i-a lăsat pe fanii de la Iași cu gurile căscate! Celebrul manelist le-a recunoscut în timpul concertului că locul său preferat din România este chiar Iașul. Acesta a făcut o glumă și le-a zis celor care au venit să-i vadă interpretarea muzicală să îl anunțe pe primar că își dorește să-i dea o casă pentru a se muta definitiv în superbul oraș:

„Eu am umblat prin toată țara. Iașul este cel mai frumos oraș, să-i spuneți primarului să-mi dea o casă, mă mut aici”, a spus Florin Salam.

Roxana Dobre: „Aș fi cea mai fericită să se retragă”

Soția interpretului a mărturisit că i-ar plăcea ca soțul său, Florin Salam să se retragă, însă crede că atunci când o va face va avea grijă să iasă de pe scena muzicală într-un stil măreț!

„Cred că eu aș fi cea mai fericită să se retragă. Glumesc! Soțul meu nu se va retrage niciodată și, atunci când o va face, o va face frumos, așa cum este meritul lui după atâta muncă”, a declarat soția artistului, pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: