Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu e pregătită să revină în circuit!

Bianca Andreescu e pregătită să revină în circuit!

Bianca Andreescu, sponsor, cat câștigă Bianca Andreescu

Jucătoarea de tenis a anunțat că va reveni cât de curând pe terenul de tenis. S-a recuperat complet, după intervenția chirurgicală suferită la genunchi.

Bianca Andreescu nu a mai jucat de 1 an. Mai exact din octombrie 2019. Ultima competiție la care a participat a fost Turneul Campioanelor. Apoi a decis să se opereze. A avut nevoie de un an pentru a se recupera. Oricum din cauza pandemiei de coronavirus nici nu au fost foarte multe turnee anul acesta. Jucătoarea din Canada este printre primele care anunță că va fi prezentă la Australian Open.

„Virusul şi câteva mici probleme persoanle m-au încurcat puţin, dar acum sunt bine şi mă antrenez din greu. Abia aştept să înceapă sezonul din 2021. Sunt perfect sănătoasă. Am avut nevoie de timp liber şi această perioadă m-a ajutat să fac ordine în viaţa mea personală. Nu aş spune că sunt pregătită să joc un meci mâine. Prefer să adopt politica paşilor mărunţi şi cred că în aproxiamtiv două săptămâni voi fi la potenţial maxim. Voi fi gata pentru Australian Open”, a spus Bianca Andreescu, pentru Tennis365.com

Bianca Andreescu, în TOP 10 WTA

Jucătoarea cu origini românești este în continuare în Top 10 WTA, chiar dacă nu a putut juca în 2020. Bianca Andreescu ocupă în acest moment locul 7. Cea mai bună poziție atinsă în clasament a fost locul 5 pe care a obținut-o pe 9 septembrie 2019. La 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells. A fost prima jucătoare care a primit wild card, și a câștigat turneul. A urmat Canadian Open. Pe 8 septembrie a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open. A devenit prima jucătoare din Canada care câștigă un turneu de Grand Slam. Până acum, Bianca Andreescu a câștigat din tenis aproape 7 milioane de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: