Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu nu merge la US Open! Halep, principala favorită

Bianca Andreescu nu merge la US Open! Halep, principala favorită

GALERIE FOTO (5) Bianca Andreescu, simona halep,

Campioana en-titre de la US Open, Bianca Andreescu a anunțat că nu va participa anul acesta la turneu. În 2019, jucătoarea din Canada o învingea în finală pe Serena Williams.

Bianca Andreescu, prima jucătoare din Canada care a câștigat un titlu de Grand Slam nu va juca la US Open. Spune că nu vrea să-și asume niciun risc în plină pandemie de coronavirus.

”Am luat dificila decizie să nu mă întorc la New York în acest an. Am făcut acest pas pentru a mă putea focusa pe forma mea fizică și pentru a mă asigura că mă întorc gata de joc la cel mai înalt nivel. Victoria de la US Open de anul trecut a fost cel mai înalt punct al carierei mele de până acum și îmi va lipsi”, a scris Bianca Andreescu, pe rețelele de socializare.

Anul trecut a câștigat finala la doar 19 ani, după ce a învins-o pe mult mai titrata Serena Williams.

În cazul în care ar decide să meargă la Flushing Meadows (31 august – 13 septembrie), Simona Halep ar fi principala favorită. Constănțeanca a reușit cel mai bun rezultat al ei la US Open în 2015, când a jucat semifinalele.

Novak Djokovic merge la US Open

Liderul mondial a decis să participe la turneul de Grand Slam. A fost deja infectat cu coronavirus și pare că nu se mai teme. Oricum, sârbul este primtre puținii jucători de top care a luat această decizie.

„Mă bucur că îmi pot confirma participarea la Western & Southern Open și la US Open în acest an. Nu a fost o decizie ușor de luat, având în vedere toate obstacolele și provocările, dar perspectiva de a concura din nou mă face să fiu entuziasmat. De-a lungul carierei, am jucat câteva din cele mai bune meciuri ale mele în complexul Billie Jean King. Sunt conștient că de data asta totul va fi diferit, cu toate protocoalele și măsurile de siguranță care sunt în vigoare”, a declarat Novak Djokovic.

Novak Djokovic are în palmares 3 titluri la US Open în anii 2011, 2015 și 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: