Redactia.ro
Home » Sport » Boris Becker îl apără pe Djokovic! Un fost jucător reacționează! “Se crede un guru”

Boris Becker îl apără pe Djokovic! Un fost jucător reacționează! “Se crede un guru”

Novak Djokovic , Boris Becker , Goran Ivanisevic

Dezastrul de la Adria Tour a împărțit lumea tenisului în două. Cei mai mulți îl atacă în continuare pe Novak Djokovic, cel care a avut idee organizării turneului. Alții încearcă să-l apere.

După ce mai mulți jucători de tenis, printre care și liderul mondial Novak Djokovic au fost depistați pozitiv cu coronavirus a izbucnit un adevărat scandal. Fostul mare tenismen, Boris Becker încearcă să-i găsească o scuză sârbului.

„Acel turneu a fost organizat cu un scop nobil, de aceea sar în apărarea lui Novak. Cred că sunt nedrepte toate aceste critici care i se aduc. Toţi jucătorii prezenţi la turneu au vrut să ajute. Poate petrecerile şi jocul de baschet nu era ceva indicat, dar oricine la 30 de ani preferă să se distreze cu prietenii. Nu vreau să-i găsesc eu scuze, dar înţeleg tentaţiile”, a spus fostul lider mondial.

Printre cei care s-au îmbolnăvit la Adria Tour sunt Grigor Dimitrov, Borna Coric, dar şi antrenorul său, Goran Ivanisevic, liderul mondial și soția sa, dar și Viktor Troicki și soția sa.

“Se crede un Mesia”

Unul dintre ultimii care l-au criticat pe Djokovic este fost tenismen Jean-François Caujolle, care în prezent este directorul turneului de la Marseille.

“Cineva are impresia că este mai presus de toți, se consideră de neatins, se vede un Mesia. Nu este imaturitate, el are o latură mesianică care îl face să se simtă mai presus de anumite legi ale naturii. Îmi aduce aminte de Turnul Babel, în care oamenii încercau să fie zei. Djokovici s-a pus deasupra tuturor. Se consideră de neatins, un guru al tuturor. El nu crede nici în vaccin”, a spus francezul, potrivit Tennis Net.

Liderul mondial a încercat să explice gestul său.

“Am crezut că sunt suficiente condiții de siguranță, mai ales că pandemia era în regres. Din păcate, acest virus este încă printre noi și reprezintă o realitate pe care încă trebuie să o înfruntăm. Îmi pare rău pentru fiecare caz apărut, sper că starea de sănătate a celor infectați nu se va complica”, a declarat Djokovic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: