Redactia.ro
Home » Sport » Dominic Thiem e speriat! A fost testat de 5 ori pentru COVID-19

Dominic Thiem e speriat! A fost testat de 5 ori pentru COVID-19

tenis, Novak Djokovic, coronavirus,

Dominic Thiem este unul dintre cei care a participat la turneul organizat de Novak Djokovic. Mai mulți jucători de tenis au fost infectați, printre care și liderul mondial. „A fost o greșală”, a spus Thiem.

Austriacul Dominic Thiem a recunoscut pentru L’Equipe că participanții la Adria Tour au greșit. Au fost prea bucuroși pentru că au avut șansa să joace din nou și au uitat că au un inamic nevăzut.

„Am avut încredere în măsurile instituite de guvernul sârb privitor la COVID-19, dar am fost prea optimişti, a declarat austriacul Dominic Thiem, reîntors în ţara natală. Comportamentul nostru a fost o greşeală. Noi am acţionat de o manieră prea euforică. Sunt extrem de dezolat. Doresc însănătoşire grabnică tuturor persoanelor care au fost infectate”, a spus austriacul.

În ultimele 10 zile, Thiem s-a testat de 5 ori pentru COVID-19. Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soția sa şi Novak Djokovic şi soţia sa, Jelena, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19.

S-a jucat cu public în tribune

La Adria Tour în tribune s-au aflat și spectatori. În Croația și Serbia nu se aplică măsurile de distanțare. Dar nici cele care au fost impuse pentru turneele de tenis. Astfel, jucătorii de tenis au făcut tot felul de activități comune, au mers chiar și în cluburi. La Belgrad au fost și spectatori, care nu au purtat măști și nu au respectat nici distanțarea socială.

„Am fost în stare de şoc când am auzit ce s-a întâmplat la Adria Tour. Noi am jucat fără public timp de săptămâni, deci am fost fericiţi să avem fani la această competiţie” a mai spus sportivul.

După ce bulgarul Grigor Dimitrov, turneul a fost suspendat. A fost însă mult prea târziu. Djokovic și-a dotit să organizeze un turneu caritabil pentru a le da jucătorilor posibilitatea de a intra din nou pe teren, dar și pentru a demonstra că nu există niciun pericol. Din păcate s-a înșelat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: