Redactia.ro
Home » Sport » Tenismanul Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu COVID 19

Tenismanul Grigor Dimitrov, testat pozitiv cu COVID 19

Grigor Dimitrov, coronavirus, Novak Djokovic,

Jucătorul de tenis, Grigor Dimitrov a anunțat în această seară că a fost testat pozitiv cu COVID 19. Acesta a făcut testul după ce s-a simțit rău în timpul turneului demonstrativ, Adria Tour.

Bulgarul, locul 19 ATP a făcut anunțul pe contul său de instagram. Tocmai participase în Croația la un turneu demonstrativ unde au mai jucat printre alții Novak Djokovic, Dominic Thiem sau Alexander Zverev. Grigor Dimitrov s-a simțit rău în timpul meciului cu Borna Coric și a decis să facă testul.

„Salutare tuturor,
Vreau să îmi anunț fanii și prietenii că am fost testat pozitiv în Monaco pentru Covid-19. Vreau să mă asigur că toți cei care au intrat în contact cu mine recent se vor testa și își vor lua măsurile necesare de precauție. Îmi pare rău pentru răul pe care îl pot cauza. Acum sunt acasă și mă recuperez. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin! Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră”, a scris Dimitrov pe Instagram.

Turneul a fost anulat după anunțul lui Grigor Dimitrov

Organizatorii de la Adria Tour au decis să întrerupă turneul după ce au aflat vestea. Anunțul a fost făcut chiar înaintea finalei dintre Novak Djokovic și Andrey Rublev. Ambii jucători intraseră în contact cu Grigor Dimitrov. Mai mult, liderul mondial și bulgarul și-au petrecut și timpul liber împreună fiind surprinși într-un filmulet în care cei doi dansează toples.

În urmă cu aproape o săptămână au apărut zvonuri că liderul ATP ar putea fi bolnav. Acesta a intrat în contact cu baschetbalistul Nikola Jankovic (26 de ani), de la Partizan Belgrad, infectat cu coronavirus. Cei doi s-au întâlnit la o acțiune dedicată fostului baschetbalist Dejan Milojevic. În urmă cu două luni Novak Djokovic a declarat că nu își va face niciun vaccin împotriva COVID 19 când acesta va apărea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: