Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic are COVID-19! E al patrulea jucător bolnav

Novak Djokovic are COVID-19! E al patrulea jucător bolnav

Novak Djokovic, bolnav, coronavirus,

Djokovic a anunțat astăzi că a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este al patrulea jucător care s-a îmbolnăvit după turneul Adria Tour.

Liderul mondial a decis să-și facă testul la Belgrad, iar astăzi a aflat rezultatul. Djokovic este acuzat de mai mulți jucători că a fost iresponsabil. La turneul organizat de el nu a fost respectată nicio regulă. Au fost spectatori în tribune, jucătorii s-au îmbrățișat și au folosit aceleași mingi. Mai mult seara, după meciuri au avut loc mai multe petreceri. Primul care s-a îmbolnăvit a fost Grigor Dimitrov. Au urmat Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soția sa. Norocoși au fost doar Marin Cilic și Alexander Zverev ale căror teste au fost negative.

Jucătorii din toată lumea îl condamna pe Djokovic

După ce au apărut primele cazuri de îmbolnăviri, cei mai mulți jucători de tenis l-au înfierat pe liderul mondial. În consideră de-a dreptul iresponsabil.

“A fost un show al groazei. Tot ce s-a întâmplat acolo denotă o imaturitate și iresponsabilitate enormă. Și dacă ai fi la Polul Nord nu ai face o petrecere”, a spus Bruno Soares, locul 25 ATP.

Și scoțianul Andy Murray a reacționat.

“Jucătorii vin din toate colțurile lumii. Trebuie să ai încrederea că s-au luat toate măsurile necesare pentru a fi protejați. Trebuie evitată situația cu care s-au confruntat ei acolo”, a spus Andy Murray.

Fostul jucător de tenis, Patrick McEnroe care abia s-a vindecat după ce a fost bolnav a declarat:

„Trebuie să fii conştient de cine eşti şi de faptul că trebuie să dai un exemplu”.

Liderul mondial, Novak Djokovic a explicat atunci când a anunțat că va organiza turnee demonstrative că jucătorii trebuie să revină pe teren. Competițiile au fost suspendate în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: