Redactia.ro
Home » Sport » Un alt jucător de tenis are COVID 19. A participat la turneul organizat de Novak Djokovic

Un alt jucător de tenis are COVID 19. A participat la turneul organizat de Novak Djokovic

coronavirus, Borna Coric, Novak Djokovic

Borna Coric a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Croatul a participat și el la turneul unde a jucat Grigor Dimitrov. Novak Djokovic, organizatorul competiției a plecat la Belgrad să-și facă testul.

Croatul a postat un mesaj pe contul de instagram în care își anunță fanii că este bolnav. Este asimptomatic și se simte bine. Jucătorul care ocupă locul 33 mondial, a participat la turneul de la Zadar, organizat de liderul mondial Novak Djokovic.

„Salut pe toată lumea şi vreau să vă informez că am fost testat pozitiv la COVID-19. ”Mă simt bine şi nu am niciun fel de simptom”, a scris jucătorul de tenis.

Borna Coric a jucat un meci cu Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov s-a simțit rău chiar în timpul meciului jucat cu Coric. Croatul a câștigat 4-1, 4-1 după care adversarul său a fost nevoit să se retragă. Turneul a fost anulat în momentul în care Dimitrov, care se afla deja la Monaco a anunțat că este bolnav.
Liderul mondial, Novak Djokovic a decis să organizeze un circuit demonstrativ, iar banii urmează să fie donați în scopuri caritabile. În plus acesta a declarat că jucătorii trebuie să revină pe teren, după ce toate competițiile au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus. Primul turneu din acest circuit a avut loc la Belgrad și ar fi urmat unul în Bosnia.

Novak Djokovic a plecat la Belgrad

După ce și al doilea jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus, liderul mondial a zburat de urgență la Belgrad pentru a fi testat. Mai ales că, potrivit celor de la sportklub.rs, Marko Paniki, preparatorului fizic al lui Novak Djokovic este și el bolnav.
Presa a scris că și Novak Djokovic ar putea fi bolnav. Acesta a intrat în ultima perioadă în contact cu mai multe persoane bolnave. În urmă cu o săptămână a fost prezent la un eveniment caritabil împreună cu baschetbalistul Nikola Jankovic (26 de ani), de la Partizan Belgrad, infectat cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: