Redactia.ro
Home » Sport » Șeful WTA îi apără pe Djokovic! ”Nu a fost mulțumit de organizare ”

Șeful WTA îi apără pe Djokovic! ”Nu a fost mulțumit de organizare ”

Novak Djokovic, coronavirus, Adria Tour

Liderul mondial, Novak Djokovic și alți jucători de tenis s-au îmbolnăvit după ce au participat la un turneu demonstrativ.

Toată lumea îl arată cu degetul pe Djokovic, după ce a organizat turneul demonstrativ la care nu au fost respectate normele de siguranță. După Adria Tour, rând pe rând sportivii au început să se îmbolnăvească. Mai mulți jucători de tenis l-au acuzat pe Djokovic pentru că a fost iresponsabil. Singurul care îl apără în acest moment este directorul WTA de categorie 125K Bol Open, Feliks Lukas.

„Organizarea a fost neprofesionistă. Federaţia Croată de Tenis poartă responsabilitatea. Pe teren nu existau nici apă, nici instalaţii de răcire. Nu a existat nici măcar minimul pentru un turneu mic. Nu exista gel hidroalcoolic, nici la intrare, nici în stadion. Responsabilitatea revine în întregime federaţiei croate”, spune Feliks Lukas.

Lukas:”Ar trebui să-și dea demisia”

Feliks Lukas cere demisia șefilor Federației Croate de Tenis. În opinia sa, aceștia sunt adevărații vinovați.

„Ştiau că ATP şi WTA au decis o politică fără spectatori. Jucătorii din străinătate şi personalul lor trebuie să fie testat de cel puţin două ori: o dată înainte de sosirea lor şi a doua oară în timpul evenimentului. Nu dau vina pe Novak. Ei nu decid regulile în Croaţia”, a spus pentru L’Equipe, Lukas.

Potrivit lui Lukas, Novak Djokovic ar fi fost nemulțumit de ceea ce a găsit la Zadar. Cu toate acestea, liderul mondial are partea sa de vină. A acceptat să joace fără a respecta nicio normă de protecție. În plus au apărut imagini cu petrecerile din cluburi la care au participat jucătorii de tenis după meciuri.

„Faptul că nu exista gel hidroalcoolic nu este vina lui Novak, este vina organizatorilor. Pot să vă spun că Novak nu a fost mulţumit de organizarea din Zadar. Îl cunosc şi pe fratele său Djordje, ştiu că nu au fost mulţumiţi. Nu poţi acuza un jucător pentru greşelile de organizare. Jucătorii acceptă regulile stabilite pentru ei. Dacă cineva i-ar fi spus lui Novak , ar fi făcut acest lucru. Preşedintele federaţiei croate îşi spală mâinile de toată responsabilitatea. Aceşti oameni sunt incompetenţi, trebuie să-şi dea demisia”, a mai spus Lukas.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: