Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Andreescu – Serena Williams finala US OPEN. Veste grozavă pentru canadianca de origine româncă

Bianca Andreescu – Serena Williams finala US OPEN. Veste grozavă pentru canadianca de origine româncă

Bianca Andreescu (19 ani), numărul 15 mondial, şi ”veterana” americană Serena Williams (8 WTA), sextuplă campioană la Flushing Meadows, se vor întâlni în finala turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Şlem al anului, după victoriile obţinute, joi, în semifinale.

Bianca Andreescu, după ce până acum nu depăşise turul al doilea la vreun Grand Slam, a dispus în penultimul act de elveţianca Belinda Bencic (12 WTA), cu 7-6 (7/3), 7-5, după două ore şi 13 minute de joc.

Este ireal să joc cu Serena în finală. Este un vis devenit realitate, e o nebunie… o nebunie”, a declarat Andreescu după un meci în care a fost condusă cu 5-2 de Bencic în setul secund, însă apoi a câştigat cinci ghemuri consecutive, scrie Agerpres. ”Dacă mi s-ar fi spus în urmă cu un an că anul acesta vor fi în finală la US Open, aş fi răspuns ‘eşti nebun”’, a adăugat tânăra jucătoare canadiană, care anul trecut ocupa locul 208 în clasamentul WTA, fără a reuşi să treacă de calificări la Flushing Meadows.

 

View this post on Instagram

 

no limits

A post shared by Bianca (@biancaandreescu_) on

Bianca Andreescu a primit o veste grozavă. Care? Dacă o va învinge pe marea campioană din Statele Unite, jucătoare cu origini românești o va depăși în clasament pe Simona Halep. În acest moment, ”Simo” are 4803 puncte, iar Andreescu 4135, potrivit Digisport. Dacă se impune la Grand Slam-ul american, Andreescu va ajunge la 4835 de puncte și îi va lua locul 5 Simonei. Pe de altă parte, dacă Williams o învinge, Bianca va ajunge pe locul 9.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: