Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Brad a rămas fără bani într-un mall din Capitală. Artistei nu i-a venit să creadă ce a văzut pe camerele de supraveghere

Bianca Brad a rămas fără bani într-un mall din Capitală. Artistei nu i-a venit să creadă ce a văzut pe camerele de supraveghere

Bianca Brad a rămas fără bani într-un mall din Capitală.

Bianca Brad a rămas fără bani într-un mall din Capitală. Artista are parte numai de probleme în ultima perioadă. Bianca a trecut prin probleme de sănătate grave dar a fost puternică și a reușit să treacă peste toate momentele dificile. Recent, vedeta a mers la mall și a rămas fără bani. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Bianca Brad a rămas fără bani într-un mall din Capitală. Artistei nu i-a venit să creadă ce a văzut pe camerele de supraveghere

Bianca Brad a rămas fără bani într-un mall din Capitală. Bianca Brad are parte de numai probleme. Vedeta a trecut prin numeroase cumpene de-a lungul anilor, dar în cele din urmă a reușit să treacă peste ele. Recent, Bianca Brad s-a confruntat cu o problemă pe care a întâmpinat-o într-un mall din București. Aceasta a povestit, pe Facebook, întreaga întâmplare apoi a lansat un apel pentru tânăra care i-a furat banii.

Potrivit acesteia, a mers într-un mall din Capitală, iar când a mers să scoată banii din bancomat a uitat să ridice suma. „O tânără a profitat de neatenția sa, și i-a luat banii Biancăi. Bună seara, tuturor! Am muuulte de povestit, dar a apărut ceva ce consider că are prioritate în a fi anunţat aici… şi anume: Mă ajutaţi, vă rog, să-i dau unei tinere şansa de a îndrepta o greşeală pe care a făcut-o ieri? Adică să returneze banii, nu puţini, pe care i-am uitat în bancomat, ea fiind chiar în spatele meu şi profitând de neatenţia mea…Culmea este că atunci când m-am întors, să plec, ne-am şi privit scurt, ochi în ochi…”, a scris Bianca pe Facebook.

Bianca Brad, mesaj pentru tânăra care i-a furat banii

Vedeta a mers repede pentru a urmări camerele de supraveghere,iar când a văzut că tânăra care se afla în spatele ei a profitat de neatenția artistei, Bianca a rămas șocată.

Artista i-a transmis tinerei că dacă se va întoarce cu banii își va retrage plângerea făcută la poliție. „Acest lucru a fost surprins de camerele de luat vederi: s-a văzut clar că s-a uitat după mine, apoi a luat banii, s-a dus spre toalete (probabil ca să îi numere) şi apoi s-a întors spre magazine. Ar fi fost grozav dacă ar fi realizat că nu e bine ce a făcut şi dacă s-ar fi întors să-i înapoieze, spunând că i-a găsit uitaţi de cineva în bancomatul care este chiar lângă intrarea în bancă. Din păcate, mai ales pentru ea, nu a făcut-o! Deh, tentaţia a fost mare, în schimb moralitatea a lipsit cu desăvârşire. Am fost astăzi la Poliţie şi am făcut plângere. Dacă cea care i-a luat, îi returnează mâine, poimâine, am să retrag plângerea. Dacă însă nu îi va returna, fapta sa se va înscrie la penal şi când o vor găsi – pentru că sunt şanse foarte mari datorită filmărilor din Mall, nu îi va fi bine…şi eu chiar nu asta urmăresc. Vreau doar să se întoarcă şi să fie vie…if you know what I mean. Adică să realizeze că nu e bine ce a făcut, să facă ce e corect şi, mai ales să-şi înveţe lecţia„, a scris Bianca Brad pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: