Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Comănici, despre drama prin care a trecut: ”Îmi doream să mor”

Bianca Comănici, despre drama prin care a trecut: ”Îmi doream să mor”

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane a emisiunii ”Puterea Dragostei”, a dezvăluit oamenilor care o îndrăgesc lucrurile care au marcat-o în trecut. Fosta concurentă a spus că acestea a făcut-o să-și dorească moartea.

Bianca Comănici, despre drama prin care a trecut

Bianca Comănici, fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Tik-Tok drama prin care a trecut. Bianca a spus că și-a dorit moartea,  informează kanald.ro.

Câștigătoarea celebrei emisiuni a mărturisit că de-a lungul timpului s-a simțit complexată și că plângea din cauza oamenilor care o jigneau. Drept urmare, a ajuns să nu se iubească pe sine și a început să-și dorească moartea. La rândul ei, lăsa comentarii urâte pe rețelele de socializare. Însă, cu timpul a ajuns să conștientizeze cine este și să ajungă să se îndrăgească.

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubi. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, este mesajul transmis de Bianca Comănici.

Bianca Comănici vrea să revină la Puterea Dragostei

De altfel, Bianca Comănici a spus și că va reveni în casa Puterea Dragostei, dar în sezonul cinci și atunci în calitate de invitată.

„O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză. Deci da, o să vin ca invitat”, a dezvăluit Bianca Comănici oamenilor care o apreciază

Bianca Comănici a câștigat de două ori emisiunea ”Puterea Dragostei”. După sezonul 2, succesul nu a întârziat să apară în viața concurentei. Ea prezintă acum două emisiuni, parte din Kanal D, alături de jurnaliștii Cornelia Ionescu și Alex Mihei.

Bianca Comănici a făcut un cuplu în casa ”Puterea Dragostei” cu băiatul lui Nelson Mondialu, Livian. Cei doi s-au iubit foarte mult pe parcursul emisiunii, dar relația lor nu a durat. Totul s-a rupt în urma unor filmulețe indecente care au apărut pe site-urile pentru adulți cu Bianca Comănici. La acea vreme, mulți concurenți au blamat-o pentru faptul că a făcut videochat, în contextul în care ea a negat mereu acest lucru și ironiza alte concurente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: