Redactia.ro
Home » Monden » Împăcare în showbiz! Livian și Bianca, din nou împreună

Împăcare în showbiz! Livian și Bianca, din nou împreună

Livian și Bianca, din nou împreună

Bianca Comănici și Livian au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din cadrul emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi au întâmpinat multe pierdici pe timpul show-ului, dar le-au trecut cu încredere împreună. Se pare însă, că destinul nu a fost să rămână împreună, acestia despărțindu-se la scurt timp după ce au ieșit din competiție.

Împăcare în showbiz! Livian și Bianca, din nou împreună

Bianca Comănici, câștigătoare celor două sezoane ale emisiunii Puterea Dragostei a trăit o poveste de dragoste alături de Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce sezonul II al show-ului s-a terminat. Recent, Bianca a fost alături de Ana Maria Ticeam, la Wowbiz, pentri a afla ce zic astrele. Ei bine, astrologul a declarat că Bianca vrea să pună lucrurile la punct și să aibă un verdict. Totodată, bruneta trebuie să fie deschisă în fața lucrurilor noi și să fie atentă la ce se întâmplă în jurul ei. „Eu am analizat foarte bine compatibilitatea dintre ea si Livian. Pentru ea o sa urmeze evenimente care vor avea o linie de destin karmică, va avea liberul arbitru destul de redus si va trebui sa accepte ce i se intampla. Asa ca ii spun Biancai sa fie deschisa, sa poata sa observe ce vine in ultima perioada din punct de vedere relational si sa traga concluziile abia la sfarsitul acestui an„,a spus astrologul.

Mai mult, astrologul i-a spus fostei concurente de la Puterea Dragostei să nu ia decizii impulsive, mai ales pe data de 15 decembrie, deoarece în acea perioadă are loc o eclipsă foarte importantă. „Este foarte greu in perioada asta sa te porti stapani, dar iti spun sa cauti sa fii cat mai deschisa, pt a nu da curs unro lucruri, Trebuie sa te gandesti bine ceea cevrei si sa reusesti sa vezi ce vine spre tine. Pentru tine va inseamna un nou inceput„, i-a mai spus astrologul Biancai.

Bianca și Livian, din nou împreună?

În același timp, Ana Maria Ticea a mai spus că deși toată lumea crede că între Bianca și Livian nu mai există sentimente, aceștia se înșeală. Conform spuselor acesteia, există șansa ca cei doi să se împace, iar aceasta va avea loc la începutul anului 2021, după o perioadă în care Livian și Bianca au stat separați. ”Este important pentru Bianca sa poata sa inteleaga ca ea va trebui sa aiba mai mare increde in ea, sa puna mai mult pret pe atuurile ei si sa isi dea voie sa se exprime asa cums imte ea cu adevarat. Este foarte important sa se regaseasca, mai ales ca din data 21 planeta iubirii va intra in scorpion, iar pt ea va insemna o mai mare atentie asupra vietii amoroase. Trebuie sa isi dea voie sa exprime cu adevarat ceea ce simte, este un moment de vindecare foarte important al relatiei cu Livina, in care ea are de integrat ceea ce inseamna si ceea ce o doare si sa poata sa se exprime cu adevărat.”, a explicat Ana-Maria Ticea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: