Redactia.ro
Home » Știri » Cine este, de fapt, Livian de la Puterea Dragostei. Ce studii are fiul lui Nelson Mondialul

Cine este, de fapt, Livian de la Puterea Dragostei. Ce studii are fiul lui Nelson Mondialul

Livian Puterea Dragostei

Livian de la Puterea Dragostei a început să aibă din ce în ce mai mulți susținători. În fiecare ediție a emisiunii Puterea Dragostei, Livian face spectacol și este în centrul atenției după ce s-a cuplat cu Bianca Comănici, concurentă încă din primul sezonl în emisiunea difuzată de KanalD.

Cine este, de fapt, Livian de la Puterea Dragostei

Livian de la Puterea Dragostei, face senzație în fiecare zi în emisiune. Încă de la început, concurentul s-a fcăut remarcat prin comportamentul său, dar și din cauza faptului că este fiul legendarului Nelson Mondialu.

Concurentul câștigă poziție după poziție, și are din ce în ce mai mulți susținători, având o ascensiune rapidă în topul preferințelor publicului. Livian, trăiește o poveste de dragoste cu Bianca Comănici, concurentă din primul sezon al emisiunii.

Se pare că cei doi se iubesc, aceștia încercând să reziste comploturilor și intrigilor concurenților de la Puterea Dragostei.

Livian nu este fiul biologic a lui Nelson Mondialu

Deși Livian este concurent în cadrul emisiunii de iubire difuzată pe KanalD, acesta a devenit cunoscut și pentru faptul că este fiul lui Nelson Mondialu.

Dar, într-un blog postat pe canalul său de Youtube, Livian a vorbit despre faptul că Nelson nu este tatăl său biologic și despre modul cum a reacționat când a aflat această veste.

Acesta a declarat că din momentul în care a aflat că nu este fiul lui Nelson Mondialu, a început să-l studieze din cap până în picioar, și cum i-a analizat fiecare trăsătură fizică a tatălui său.

Întrebarea este când și dacă mă voi întâlni cu părinții mei adevărați. Dacă vedeți acest mesaj, fără să vă fie rușine, fără să vă fie nimic, vă rog frumos contactați-mă. Chiar dacă m-ați abandonat, chiar daca m-ați lăsat, vă înțeleg, ați avut probleme. Vreau să vă cunosc! Vă spun sincer și nu sunt supărat pe voi.”, spus Livian.

Ce studii are Livian de la Puterea Dragostei

Chiar dacă se știe că Livian este un băiat care își iubeste ambii părinți foarte mult, și este un tânăr frumos, acesta este și un băiat studios. Potrivit KanalD, Livian a absolvit Universitatea Babel Bolyai din Cluj, Facultatea de Relații Internaționale și Studii Europene.

Momentan sunt doar absolvent, nu si licențtiat, dar este doar o chestiune de timp până când îmi voi definitiva licența pe care o am făcută deja. Am fost plecat în Statele Unite ale Americii exact când trebuia să îmi susțin lucrarea, au fost motive conjuncturale„, a explicat Livian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: