Redactia.ro
Home » Știri » Bianca de la Puterea Dragostei, in scandal cu Nelson Mondialu. Ce dezvaluiri a facut bruneta

Bianca de la Puterea Dragostei, in scandal cu Nelson Mondialu. Ce dezvaluiri a facut bruneta

Un nou scandal zduguie showbiz-ul autohton. Protagonisti, Bianca Comanici, fosta concurenta in emisiunea Puterea Dragostei si Nelson Mondialul.

Totul a pornit de la vloggurile pe care Nelson Mondialu le urca pe YouTube si in care isi da cu parerea despre Bianca Comanici, fosta iubita a lui Livian, tanarul care a participat la aceeasi emisiunea, “Puterea Dragostei”. „Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul asta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el”, a scris Bianca pe internet.

Nelson Mondialu, dezamagit de despartirea dintre Bianca si Livian

Bianca si Livian au format un cuplu in emisiunea “Puterea dragostei”, insa despartirea a scos la iveala multe lucruri nestiute, dar si scandaluri.

„Am văzut domnul individul că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani… uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om. Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora luni. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian.”, a scris Bianca pe paginile de socializare din dotare.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: