Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a dat lovitura! Blodina a dat vestea cea mare: „Sunt bucuroasă să fiu…”

Bianca Drăgușanu a dat lovitura! Blodina a dat vestea cea mare: „Sunt bucuroasă să fiu…”

Bianca Drăgușanu a dat lovitura! Blodina a dat vestea cea mare: „Sunt bucuroasă să fiu...”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai iubite vedete din România, deși are parte și de multe critici. Blondina este apreciată pentru spectacolul pe care îl face cu fiecare apariție și mai ales pentru felul în care arată. A făcut acum un anunț de zile mari, pe care toți fanii ei îl așteptau de mult timp.

Bianca Drăgușanu, în culmea fericirii

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Este foarte celebră în rândul oamenilor, cu care are o relație extrem de apropiată. De fiecare dată când se petrece ceva nou în viața ei, este pe poziții și dă de veste celor care ard de nerăbdare să afle ce mai face.

De data aceasta, blondina a venit cu o veste extrem de bună, pe care toți o așteptau. De ceva timp a cam lipsit de pe micile ecrane și nu ne-a mai bucurat cu prezența ei, dar se pare că o vom vedea tot mai des acum. Bianca va prezenta pentru Kanal D emisiunea online „Detectorul de minciuni”, care poate fi urmărită pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Este un proiect foarte apreciat în mediul online, prezentat până acum de Oana Radu, iar iubita lui Bădălău este foarte mândră că a fost chiar ea aleasa. Este fericită că va reveni la KanalD și își va revedea toți foștii colegi, cărora chiar le ducea dorul.

„Sunt bucuroasă să fiu implicată în acest proiect, Detectorul de minciuni, o emisiune care le oferă urmăritorilor din mediul online dezvăluiri inedite și o stare de bine.

Mă bucur, de asemenea, să revin în mijlocul foștilor mei colegi de la Kanal D, mă leagă amintiri frumoase de ei și de emisiunea pe care am prezentat-o, Te vreau lângă mine. Abia aștept să încep filmările și să aflu adevăruri pentru cei care ne vor urmări pe theXclusive”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu câștigă sume fabuloase

Bianca Drăgușanu nu a ezitat niciodată să arate că are o situație financiară mai mult decât bună și mereu a trăit pe lux și opulență. Consideră că își poate permite orice și nu duce lipsă de nimic, dar recunoaște că muncește mult ca să aibă tot ce își dorească.

A fost criticată pentru faptul că este imaginea unui studio de videochat, dar ea spune că nu a făcut nimic altceva decât să le dea o poză de care să se folosească. Susține că nu a avut niciodată înclinații către acest domeniu, dar colaborarea a fost una care i-a adus peste 100.000 de euro.

„Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”, a povestit ea la televizor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: