Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a fost săltată de ”mascați”! Vedeta a izbucnit în plâns

Bianca Drăgușanu a fost săltată de ”mascați”! Vedeta a izbucnit în plâns

Bianca Drăgușanu a fost săltată de ”mascați”! Vedeta a izbucnit în plâns

Bianca Drăgușanu a fost săltată de ”mascați”!  Vedeta a început să plângă în timpul interviului cu Andreea Mantea. 

Bianca Drăgușanu a fost săltată de ”mascați”

Bianca Drăgușanu a trecut prin sperietura vieții ei. Blondina a fost săltată de ”mascați” chiar la ea în casă. ”Mascații” au pătruns în casa vedetei pentru că ar fi primit un pont cum că aceasta ar fi furat obiecte de mare valoare.

Însă, totul a fost doar o farsă plănuită de Andreea Mantea, care va arăta totul în emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea”, luni, de la ora 22:30. Capcana a fost filmată sub pretextul unui interviu oferit de fosta iubita a lui Alex Bodi prezentatoarei Andreea Mantea. Bruneta a „introdus” pe ascuns câteva obiecte de valoare pentru care sexoasa blondină va fi trasă la răspundere.

Momentul când Bianca Drăgușanu a fost săltată de ”mascați” a fost unul simțit foarte puternic de aceasta. Blondina a început să plângă atunci când a fost imobilizată de „forțele de ordine”, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre întâmplările nefericite din viața ei

Bianca Drăgușanu a făcut bilanțul anului 2020 și a vorbit despre cele mai recente întâmplări nefericite din viața sa, despărțirea de Alex Bodi și dezamăgirile provocate de foști prieteni. Diva a mai povestit și că atunci când avea cea mai mare nevoie de spijin emoțional, a rămas aproape singură, fiind trădată de prieteni.

”Am trecut printr-o perioadă a vieţii mele mai puţin fericită. În momentul de faţă consider că am trecut peste aceste încercări. Dumnezeu a făcut lucrurile în aşa fel încât să îmi ştiu priorităţile din viaţa mea: fetiţa mea, afacerea, familia şi prietenii. Sunt fericită şi aşa mă trezesc de o lună de zile. Nu am ştiut că pot duce atât de mult, că pot ierta atât de mult. Nu am ştiut că sunt capabilă să ajung într-o situaţie din care să nu găsesc ieşirea. Am simţit că sunt neputincioasă.

Din grupul meu de 15 prieteni, doar 4 au rămas. Restul s-au autoeliminat. Mai mult de jumătate m-au trădat, s-au lăsat vânduţi. Sunt mult mai selectivă cu oamenii. Eu am dat a doua şansă tuturor. Pot să iert absolut orice. Asta am învăţat anul acesta. Am crezut că nu pot ierta minciuna şi trădarea. Ceea ce nu este ok. Acum am anumite principii peste care nu voi mai trece. Nu sunt un om perfect”, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: