Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, Crăciun alături de Florin Salam și soția lui. Artistul i-a cântat o melodie de jale

Bianca Drăgușanu, Crăciun alături de Florin Salam și soția lui. Artistul i-a cântat o melodie de jale

Bianca Drăgușanu a petrecut a doua zi de Crăciun alături de Florin Salam și soția acestuia. Florin Salam i-a cântat, la un moment dat, melodii de jale.

Bianca Drăgușanu, Crăciun alături de Florin Salam și soția lui

Bianca Drăgușanu pare că l-a dat uitării complet pe Alex Bodi. Blondina se ține de petreceri fără să arate vreo urmă de regret după acesta. A doua zi de Crăciun a petrecut-o alături de Florin Salam și soția lui, Roxana Dobre. La un moment dat, Florin Salam i-a dedicat și o piesă de jale Biancăi Drăgușanu, informează Spynews.

”Dar mă doare inima, când mă gândesc la cineva/ Și arde cămășa pe mine că se gândește la mine/ Nu contează banii mei, știi că mor de ochii tăi/ Mor de ochii tăi, prințesa mea, iubirea mea/ Mi-aș da viața pentru tine, m-am obișnuit cu tine/ Să nu mă lași singur pe lume/ Te-aș ruga nevasta mea, știi că tu ești viața mea, fără tine nu pot sta”, sunt câteva dintre versurile cântate de Florin Salam pentru Bianca Drăgușanu.

Colaj cu Bianca Drăgușanu, Florin Salam și Roxana Dobre.

Cu toate că Alex Bodi a contactat-o din închisoare să o întrebe despre relația cu un turc miliardar, semn că este gelos și că ar vrea o reîmpăcare cu ea, Bianca Drăgușanu pare că a pus piciorul în prag. Blodina nu ar mai vrea să aibă o relație cu acesta.

”Am avut nevoie de Dumnezeu să îmi trimită o întâmplare care să mă scape de ceea ce nu mă caracteriza. Nu am crezut niciodată în împăcările dintre mine şi Alex Bodi. M-am amăgit singură. Prezentul meu nu se va mai amesteca cu trecutul meu. Anumite contexte nu te fac să te simţi foarte confortabil. Prezentul meu nu are legătură cu trecutul şi nu o să se mai repete. Am pretenţii de la mine. Nu am nimic de demonstrat nimănui. Trebuie să fiu cea mai bună variantă a mea pentru copilul meu, prietenii mei şi familia mea”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu, prima imagine cu noul iubit

Zilele acestea, Bianca Drăgușanu a pus o poză cu un bărbat care pare a fi iubitul ei. Dacă până acum posta poza în timp ce-l ținea ascuns cu spatele, de data aceasta l-a fotografiat în timp ce vorbea la telefon.

Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost bătută de Alex Bodi

De altfel, Bianca Drăgușanu recunoaște și că a fost bătută de Alex Bodi, potrivit Spynews.  În timp ce acesta a sunat-o din penitenciar, prin intermediul unui prieten, ea i-a reaminti că el are o altă iubită, pe Daria Radionova și să nu o mai caute, deoarece i-a suportat suficient bătăile, pe parcursul celor doi ani de relație.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a  reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi, fostul ei soț.

Între timp, Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Crăciunul îl petrece alături de Daria Radionova și a precizat pe noul său cont de Instagram că-și va dovedi nevinovăția.

Alex Bodi alături de câinele său.

”Cu acest motiv promit, la rândul meu, că o să-mi demonstrez nevinovăția. Am încredere că justiția din România o să își facă treaba și tot adevărul va ieși la iveală. Încă o dată, vreau să vă mulțumesc din suflet tututor”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: